GP24 Media

LATEST POSTS

Mercedes au fost nevoiți să limiteze motoarele în antrenamentele din Mexic din cauza supraîncălzirii

Vizualizări: 9775

Mercedes au fost forțați să își limiteze motoarele în sesiunile de antrenament din Mexic „ca metodă de precauție” împotriva unor probleme de supraîncălzire.

Lewis Hamilton și Valtteri Bottas s-au chinuit de-a lungul sesiunilor de antrenamente de vineri de la Autodromo Hermanos Rodriguez, cu cei de la Red Bull la șefie în clasament.

Piloții Mercedes au terminat ziua pe șapte și pe nouă, la mai bine de o secundă de timpul cel mai rapid al sesiunii stabilit de Max Verstappen în FP2.

Între timp s-a anunțat că Mercedes au avut probleme de supraîncălzire „în unele zone” din Power Unit, ca rezultat al nivelului înalt de stres pus pe motoare în Mexico din cauza altitudinii elevate.

„Asta este o pistă neobișnuită, care depunde stres atât pe șasiu, pe motor, pe pneuri și pe sistemele de răcire,” spune Directorul Tehnic Mercedes, James Allison.

„Din timpul nostru de astăzi, trebuie să tragem concluzia că nu am găsit cea mai bună soluție pentru a ne conforma cerințelor neobișnuite ale circuitului, atât în tururi de calificare cât și în setări de cursă.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Motoarele noastre se supraîncălzeau în mai multe zone astăzi, ceea ce a însemnat că a trebuit să le limităm pentru a le proteja având în vedere sesiunile de calificări și cursa bineînțeles.

„Cu puțin noroc, și mai multă muncă grea, cred că ne putem găsi o formă mult mai bună pentru cursa de duminică, unde condițiile se anunță a fi mai răcoroase.

„Avem mult de lucru peste noapte pentru a ne pune într-o poziție mai bună decât cea de astăzi.”

Foto-credit: Mercedes-AMG F1

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES