Latest Posts

Mercedes ar trebui să-l ia în considerare pe Sebastian Vettel spune Bernie Ecclestone.

Vizualizări: 12715

Mercedes „ar trebui să ia în considerare” contractarea lui Sebastian Vettel pentru 2021. Aceasta este punctul de vedere al fostului șef al F1 și al confidenței lui Vettel, Bernie Ecclestone, care doar recent a sfătuit germanul să ignore o „echipă de top” pentru 2021 și să „construiască” un mijlocaș precum Renault.

Însă Ecclestone spune acum: „În situația actuală, Mercedes ar trebui să ia în considerare angajarea unui erou german ca Sebastian. „Ar crea un impuls emoțional pentru angajați și ar trimite, de asemenea, semnale pozitive lumii exterioare. „Efectul de PR al lui Vettel la Mercedes ar fi mega”, a adăugat fostul F1 Boss, în vârstă de 89 de ani.

Ecclestone a declarat că nu este surprins că relația lui Vettel cu Ferrari s-a stricat. „Nu a existat niciodată aceeași magie între el și Ferrari, așa cum a existat cu Michael Schumacher și italienii”, a spus el. „Echipa și conducerea nu au fost niciodată în spatele lui Vettel în același mod ca în spatele lui Michael”, a adăugat Ecclestone.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss