More

  Latest Posts

  Mercedes ar trebui să-l ia în considerare pe Sebastian Vettel spune Bernie Ecclestone.

  Mercedes „ar trebui să ia în considerare” contractarea lui Sebastian Vettel pentru 2021. Aceasta este punctul de vedere al fostului șef al F1 și al confidenței lui Vettel, Bernie Ecclestone, care doar recent a sfătuit germanul să ignore o „echipă de top” pentru 2021 și să „construiască” un mijlocaș precum Renault.

  Însă Ecclestone spune acum: „În situația actuală, Mercedes ar trebui să ia în considerare angajarea unui erou german ca Sebastian. „Ar crea un impuls emoțional pentru angajați și ar trimite, de asemenea, semnale pozitive lumii exterioare. „Efectul de PR al lui Vettel la Mercedes ar fi mega”, a adăugat fostul F1 Boss, în vârstă de 89 de ani.

  Ecclestone a declarat că nu este surprins că relația lui Vettel cu Ferrari s-a stricat. „Nu a existat niciodată aceeași magie între el și Ferrari, așa cum a existat cu Michael Schumacher și italienii”, a spus el. „Echipa și conducerea nu au fost niciodată în spatele lui Vettel în același mod ca în spatele lui Michael”, a adăugat Ecclestone.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss