More

  Latest Posts

  Mercedes ar trebui să fie mai puternici în Mexic cu un motor F1 „optimizat”.

  Valtteri Bottas crede că Mercedes AMG F1 ar trebui să fie mai puternici decât în ultimii ani în Marele Premiu al Mexicului de Formula 1 din acest weekend, după ce și-a „optimizat” unitatea de putere.

  Cerințele Autodromului Hermanos Rodriguez, care se află la peste 2000 m deasupra nivelului mării, au egalat de obicei performanța motorului, deoarece aerul este cu 25% mai puțin dens decât în ​​mod normal.

  Acest lucru a funcționat în favoarea rivalilor Mercedes AMG F1 în ultimii ani, Max Verstappen de la Red Bull Racing câștigând victorii în 2017 și 2018 propulsat de motoare Renault și calificându-se în pole position în 2019, înainte ca o penalizare pe grilă și o ciocnire cu Bottas să-l scoată din disputa pentru victorie ultima dată când a avut loc evenimentul.

  Valtteri Bottas recunoaște că locația mexicană a fost o „slăbiciune” pentru Mercedes AMG F1, dar consideră că progresul înregistrat cu motorul său – în ciuda preocupărilor continue privind fiabilitatea, care i-au impus să primească trei penalizări la motor în ultimele patru curse. Finlandezul încă mai crede că Red Bull Racing va fi greu de învins.

  „Pentru Mexic, știm că, de obicei, a fost o slăbiciune pentru noi și se pare că o mare parte a fost în ultimii ani de la unitatea de putere, cu altitudinea mare”, a spus Valtteri Bottas. „Dar cred că am reușit să optimizăm mult de atunci, așa că m-aș aștepta să fim într-un loc mai bun decât în ​​ultimii ani.

  Mercedes

   

  „Totuși, pe hârtie, credem că sunt locuri foarte puternice pentru Red Bull și pur și simplu am încercat să facem toate învățăturile pe care le-am putut din anii precedenți și să ne pregătim cel mai bine în acest fel. „Nu vor fi weekenduri ușoare, dar nu este niciodată ușor în acest sport”.

  Toto Wolff, directorul echipei Mercedes AMG F1, consideră că succesul trecut al Red Bull Racing în Mexic nu este o garanție că vor fi favoriţi pentru cursa din acest an, având în vedere cum s-a desfășurat sezonul 2021.

  Atât Mercedes, cât și Red Bull au apărut ca echipa care să bată pe piste care teoretic erau mai potrivite pentru rivalul său, iar Wolff se așteaptă să fie așa și în cursa următoare. „Mexic a fost în mod tradițional o pistă care a fost dificilă pentru noi, dar în acest sezon totul se poate schimba, deoarece am văzut că în mod tradițional cei puternici nu au fost, și invers.”, a spus Wolff.

  Lewis Hamilton va începe ultimul triplu-header al sezonului în Mexic la 12 puncte în spatele lui Verstappen, în timp ce Mercedes conduce campionatul constructorilor cu 23 de puncte față de Red Bull.

  Mai multe ştiri despre Campinatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss