Latest Posts

Mercedes ar putea fi cu ochii pe Charles Leclerc.

Vizualizări: 13339

Mercedes AMG F1 l-ar putea prelua pe Charles Leclerc de la Ferrari F1 la finalul sezonului 2022 al Formulei 1.

Mercedes AMG F1 ar putea avea oportunitatea de a-l aduce la echipă pe pilotul Monegasc F1 Charles Leclerc, care pilotează în prezent pentru Ferrari F1, în cazul în care Lewis Hamilton își încheie contractul mai devreme sau în cazul în care acesta nu revine în Formula 1, caz în care Mercedes AMG F1 va trebui să acopere o perioadă de un an până când Charles Leclerc va fi disponibil pentru ei.

Charles Leclerc, pilotul Scuderia Ferrari F1, ar putea schimba tabăra la finalul sezonului 2022 al Formulei1, dacă anumite lucruri nu vor merge într-un anumit fel pe parcursul anului 2022. Charles este văzut ca fiind următorul campion mondial de către Ferrari F1 și dacă vor să se asigure că Charles rămâne la Ferrari după 2022, atunci trebuie să-i ofere o mașină demnă de a lupta pentru titlu.

Mercedes

În Gazetta dello Sport se afirmă că Mercedes ar putea avea o oportunitate în viitor de a pune mâna pe valorosul Charles Leclerc. Conform contractului lui Charles Leclerc, există o clauză conform căreia, dacă Ferrari termină sub locul trei în clasamentul constructorilor în 2022, atunci el va fi liber să își rezilieze contractul cu echipa Ferrari F1.

Charles Leclerc s-ar putea dovedi a fi o opțiune pentru Mercedes AMG F1 dacă Lewis Hamilton decide să renunțe după sezonul 2022 al Formulei 1. În sezonul 2021 al Formulei 1, Charles Leclerc a terminat în spatele noului său coechipier, Carlos Sainz. Cu toate acestea, sezonul dezamăgitor nu s-a datorat doar performanțelor sale, ci a fost și în centrul unor ghinioane în timpul sezonului.

Charles Leclerc a reușit să obțină doar un singur podium în sezonul 2021, în timp ce coechipierul său a obținut patru, dar Charles a reușit să termine de șase ori pe locul patru în timpul sezonului. Charles Leclerc a fost pe cale să câștige prima cursă a sezonului 2021 pentru Ferrari F1, având o ieșire în forță la Silverstone, însă Lewis Hamilton a reușit să îl depășească pe Charles Leclerc cu două tururi înainte de final.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Mercedes

Charles Leclerc a fost foarte rapid tot sezonul în calificări și a reușit să obțină pole position-ul de două ori în timpul sezonului. Cu toate acestea, în timpul Marelui Premiu al Qatarului, a părut să nu fie în apele sale în calificări, după cum a declarat la radioul echipei: „De data aceasta nu prea am o explicație. Mi-a lipsit feeling-ul cu mașina”.

Sezonul 2021 a fost unul cu rezultate și sentimente amestecate pentru Charles Leclerc, dar echipa sa are în continuare multă încredere în tânărul său pilot și crede că, dacă îi poate oferi lui Charles o mașină capabilă să se lupte cu cei de la Mercedes AMG F1 și Red Bull Racing, atunci sezonul 2022 s-ar putea dovedi a fi unul dintre cele mai bune sezoane pentru echipa Ferrari F1.

În plus, este vital ca Charles Leclerc să primească o mașină puternică pe parcursul anului 2022, altfel ar putea ajunge să își piardă pilotul vedetă la finalul sezonului 2022 de Formula1.

Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: Gazetta dello Sport
Photocredit: Formula 1 Fans Romania / Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Gazetta dello Sport

Latest Posts

Don't Miss