More

  Latest Posts

  Mercedes anunță data lansării mașinii F1 din 2022

  Mercedes a devenit cea mai recentă echipă de Formula 1 care a dezvăluit data lansării mașinii sale din 2022.

  Producătorul german de automobile, care a câștigat anul trecut campionatul constructorilor, a postat pe rețelele de socializare că W13 va fi dezvăluit pe 18 februarie.

  Aceasta este a doua zi după ce rivalul Ferrari plănuiește să-și lanseze mașina și vine cu puțin timp înainte de începerea primului test de F1 pre-sezon la Barcelona, pe 23 februarie.

  Evenimentul Mercedes va fi găzduit în format digital și va avea loc la Silverstone, înainte de schimbarea și verificarea sistemelor noii mașini mai târziu în cursul zilei.

  Pe lângă faptul că mașina este construită pentru noile reguli din 2022, se așteaptă, de asemenea, că W13 va vedea Mercedes revenind la culoarea argintie pe care a rulat-o de-a lungul istoriei în F1.

  Echipa speră că noua mașină le va permite să continue forma puternică de care s-a bucurat în F1 de-a lungul erei turbo-hibrid.

  A câștigat fiecare campionat al constructorilor din 2014, dar a pierdut anul trecut în lupta piloților în faţa rivalului Red Bull Max Verstappen, după terminarea controversată a Marelui Premiu de la Abu Dhabi.

  Echipa este pregătită să prezinte o formație integral britanică cu Lewis Hamilton și George Russell, Valtteri Bottas mutandu-se la Alfa Romeo pentru acest sezon.

  Cu toate acestea, neliniștea legată de gestionarea de către FIA ​​a GP-ului de la Abu Dhabi, care i-a deschis ușa lui Verstappen pentru a smulge coroana piloților, a stârnit unele îndoieli cu privire la faptul că Hamilton va continua în sport.

  Multiplul campion mondial nu a spus nimic în public din ziua cursei de la Abu Dhabi, atât șeful echipei sale, Toto Wolff, cât și președintele FIA, Mohammed Ben Sulayem, recunoscând că a fost dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat.

  Cu toate acestea, având în vedere că FIA a promis că va aduce modificări regulilor în încercarea de a preveni repetarea a ceea ce s-a întâmplat în Abu Dhabi, este de așteptat ca Hamilton să revină în încercarea sa de a câștiga al optulea titlu.

  Mercedes este a patra echipă care își confirmă data lansării, Aston Martin, McLaren și Ferrari și-au dezvăluit planurile până acum.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss