More

  Latest Posts

  Mercedes AMG F1 se află încă în modul “încercare și eroare”.

  Mercedes spune că se află încă în modul „încercare și eroare” în ceea ce privește actualizările pentru mașinile de Formula 1, în timp ce continuă eforturile de a găsi un remediu pentru problemele sale de porpoising.

  Constructorul german se străduiește să rezolve problema de țopăiala a monopostului W13, care îi ține în urmă pe Lewis Hamilton și George Russell. Problema forțează echipa să ruleze mașina mult mai sus decât a fost proiectată, iar acest lucru o costă timp prețios pe tur. Mercedes AMG F1 este convinsă că, dacă poate adapta mașina pentru a nu mai sări atât de mult atunci când rulează mai jos, atunci va declanșa o îmbunătățire a vitezei sale.

  Mercedes

  Șeful echipei, Toto Wolff, a dezvăluit la începutul acestei săptămâni că munca depusă de la Marele Premiu al Emiliei Romagna a deblocat „mai multe direcții” care ar putea să o ajute să progreseze, în timp ce se pregătește să aducă unele evoluții la Miami.

  Dar, vorbind înainte de weekend la un eveniment de lansare a unui nou ceas oficial Mercedes IWC, Toto Wolff a minimizat așteptările privind un progres instantaneu. El a spus că modul în care nu se poate simula fenomenul de marsupiu în tunelurile de vânt din F1 înseamnă că singura modalitate de a face progrese și de a-l înțelege mai bine ar putea veni în timpul experimentelor din weekendurile de Grand Prix.

  „Cred că încercăm să găsim o soluție care să nu rezolve doar problema ricoșeului”, a spus el. „Poți petici podeaua și să o faci mai rigidă, dar pierzi forță de apăsare și cel puțin să faci mașina mai stabilă, dar nu aceasta este direcția în care mergem. Din nefericire, fără teste, fiecare weekend de cursă este un mic experiment în direct”.

  Mercedes

  „Nu poți replica săriturile pe care le vedem pe pistă în tunelul de vânt. Și, prin urmare, este ca pe vremuri, este un pic de încercare și eroare, ce face de fapt în viața reală? Prin urmare, ne uităm la câteva direcții în care credem că ne-ar putea ajuta să rezolvăm problema pe termen lung, fără a pierde bunătatea forței de apăsare prin simpla ridicare sau peticire a podelei. Vor exista modificări pe mașină în acest weekend, unde credem că putem obține o direcție. Dar performanța mașinii, nu o vom debloca de la un weekend la altul”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Formula 1 Fans Romania


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss