GP24 Media

LATEST POSTS

Mercedes amână testul F1 al lui Grosjean de la Paul Ricard

Mercedes
Vizualizări: 11233

Echipa Mercedes Formula 1 a amânat testul de la Paul Ricard al lui Romain Grosjean din cauza restricțiilor de călătorie dintre Statele Unite și Franța.

Grosjean urma să facă două ieșiri într-o mașină Mercedes W10, așa cum i-a oferit șeful echipei Toto Wolff după accidentul fostului șofer Haas la Marele Premiu din Bahrain de anul trecut.

Romain Grosjean

Grosjean trebuia inițial să primească o demonstrație a mașinii Mercedes 2019 la Marele Premiu al Franței în perioada 25-27 iunie, dar această ieșire a trebuit anulată după ce GP-ul de la Paul Ricard a fost mutat în acest weekend, ceea ce înseamnă că evenimentul se confruntă cu IndyCar-ul lui Grosjean.

Francezul era încă pregătit să călătorească la Le Castellet pentru o oportunitate de a efectua un test privat cu Mercedes-ul pe 29 iunie.

Dar testul a fost acum amânat din cauza contramăsurilor actuale ale Franței COVID-19, care stipulează că Grosjean ar fi trebuit să stea în carantină după călătoria Statele Unite – Franţa.

Miercuri, Mercedes a anunțat pe rețelele de socializare că testul Mercedes al lui Grosjean „a fost amânat din cauza restricțiilor de călătorie și a cerințelor de carantină”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Echipa a adăugat că va căuta o nouă dată de testare la sfârșitul acestui an, pentru a-i oferi lui Grosjean un sfârșit adecvat al carierei sale în F1, declarând că „ne-am angajat să îi oferim lui Romain șansa de a pilota o mașină Mercedes F1 și lucrăm să reprogramăm testul mai târziu, vara asta.”

Grosjean, care luna trecută a luat primul său pol și podium în IndyCar, a spus că ideea de a susține un test final de F1 a apărut în timp ce se vindeca în spital de arsurile suferite în accidentul de foc de la Sakhir.

“Ei bine, totul a fost Toto”, a spus Grosjean la podcast-ul F1 Beyond the Grid. „Știți, când eram în patul de spital din Bahrain, cineva mă ajuta să deschid lucrurile de pe telefonul meu mobil, pentru că nu aveam niciun deget de folosit.

Și apoi prietenii mi-au spus „Oh, Toto spune că ai putea face un test într-un Mercedes dacă nu te întorci la Abu Dhabi”. Și asta e super tare.

Romain Grosjean

“Evident, la acea vreme, mi-a plăcut foarte mult. Dar am vrut să mă întorc la Abu Dhabi până în ziua în care nu avea să se întâmple. Și apoi m-am întors acasă, am avut un pic de recuperare și apoi am primit un telefon de la Mercedes. ”

El a adăugat, de asemenea: “Este o șansă incredibilă. Doar pentru câteva lucruri. Sunt încă un fan al Formulei 1. Urmăresc în continuare cursele. Am condus-o, dar acum am să conduc mașina campioană mondială din 2019, care la sfârșit nu este prea departe de 2020, care a fost probabil cea mai rapidă mașină de Formula 1 construită vreodată.

“Și îl conduc fără presiune, fără a avea o zi de testare pentru a finaliza câteva lucruri și pentru a trece printr-un program și așa mai departe. Da, putem avea un program, dar este mai mult ca hai să mergem și să ne distrăm.”

Mai multe ştiri despre Campionatul de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES