More

  Latest Posts

  Mercedes aduce înapoi Săgețile Argintii în 2022.

  Mercedes AMG F1, echipa de Formula 1 cu sediul la Brackley, este pregătită să readucă emblematicele sale mașini de Formula 1 de culoare argintie pentru sezonul 2022. Acest lucru nu s-a mai întâmplat în ultimii doi ani în Formula1.

  În ziarul BILD s-a afirmat că Mercedes AMG F1 va readuce argintiul pe mașinile de Formula 1 pentru sezonul 2022 și a citat: “Ceea ce se zvonea de ceva timp în paddock a fost decis de șefi la finalul sezonului”. Aceasta este cu siguranță o veste bună pentru toți fanii care au implorat echipa să readucă săgeata argintie.

  Echipa de Formula 1 Mercedes AMG F1 a decis să treacă de la argintiu la negru în anul 2020. Au făcut acest lucru pentru a-și arăta sprijinul pentru campania “Black Lives Matter” și, de asemenea, pentru a-și arăta angajamentul de a aduce diversitate în sporturile cu motor.

  Mercedes

  Această mișcare a fost primită cu brațele deschise de toți fanii și experții acestui sport. Lewis Hamilton și Mercedes AMG F1 au deschis o fundație în 2021, ca o încercare de a aduce mai multă diversitate în acest sport. Până la sfârșitul anului 2023, se va strânge o sumă cu două cifre de milioane de euro care va fi plătită în părți egale de Mercedes AMG F1 și Lewis Hamilton.

  În sezonul 2022 al Formulei 1, două schimbări se îndreaptă spre echipa de Formula 1. Prima este schimbarea livery-ului lor din negru în argintiu, iar cealaltă schimbare vine în ceea ce privește linia de piloți. Fostul pilot al echipei Williams F1, George Russell, este pregătit să conducă pentru săgețile argintii în sezonul 2022 al Formulei 1.

  Mercedes

  Săgețile argintii au reușit să câștige 6 titluri consecutive cu mașini de Formula 1 de culoare argintie, iar George Russell speră ca acest trend să continue atunci când se va alătura echipei pentru sezonul 2022. Argintul a adus noroc pentru echipă din 2014 până în 2020, iar întreaga echipă Mercedes AMG F1, inclusiv George Russell și Lewis Hamilton, ar spera că acesta îi va transforma din nou într-o mașinărie de câștigat titluri.

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Bild Zeitung

  Photocredit: Getty Images


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss