Latest Posts

Mercedes aduce înapoi Săgețile Argintii în 2022.

Vizualizări: 19937

Mercedes AMG F1, echipa de Formula 1 cu sediul la Brackley, este pregătită să readucă emblematicele sale mașini de Formula 1 de culoare argintie pentru sezonul 2022. Acest lucru nu s-a mai întâmplat în ultimii doi ani în Formula1.

În ziarul BILD s-a afirmat că Mercedes AMG F1 va readuce argintiul pe mașinile de Formula 1 pentru sezonul 2022 și a citat: “Ceea ce se zvonea de ceva timp în paddock a fost decis de șefi la finalul sezonului”. Aceasta este cu siguranță o veste bună pentru toți fanii care au implorat echipa să readucă săgeata argintie.

Echipa de Formula 1 Mercedes AMG F1 a decis să treacă de la argintiu la negru în anul 2020. Au făcut acest lucru pentru a-și arăta sprijinul pentru campania “Black Lives Matter” și, de asemenea, pentru a-și arăta angajamentul de a aduce diversitate în sporturile cu motor.

Mercedes

Această mișcare a fost primită cu brațele deschise de toți fanii și experții acestui sport. Lewis Hamilton și Mercedes AMG F1 au deschis o fundație în 2021, ca o încercare de a aduce mai multă diversitate în acest sport. Până la sfârșitul anului 2023, se va strânge o sumă cu două cifre de milioane de euro care va fi plătită în părți egale de Mercedes AMG F1 și Lewis Hamilton.

În sezonul 2022 al Formulei 1, două schimbări se îndreaptă spre echipa de Formula 1. Prima este schimbarea livery-ului lor din negru în argintiu, iar cealaltă schimbare vine în ceea ce privește linia de piloți. Fostul pilot al echipei Williams F1, George Russell, este pregătit să conducă pentru săgețile argintii în sezonul 2022 al Formulei 1.

Mercedes

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Săgețile argintii au reușit să câștige 6 titluri consecutive cu mașini de Formula 1 de culoare argintie, iar George Russell speră ca acest trend să continue atunci când se va alătura echipei pentru sezonul 2022. Argintul a adus noroc pentru echipă din 2014 până în 2020, iar întreaga echipă Mercedes AMG F1, inclusiv George Russell și Lewis Hamilton, ar spera că acesta îi va transforma din nou într-o mașinărie de câștigat titluri.

Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: Bild Zeitung
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Bild Zeitung

Latest Posts

Don't Miss