Latest Posts

Mercedes aduce actualizări la Silverstone, pe fondul așteptărilor crescute.

Vizualizări: 14013

Mercedes aduce actualizări la Silverstone pentru Marele Premiu al Marii Britanii de Formula 1 în încercarea de a ajuta echipa să avanseze pe grila de start.

Având în vedere că echipa din Brackley simte că, în sfârșit, face progrese în ceea ce privește deblocarea potențialului W13, echipa a programat o serie de dezvoltări pentru mașină pentru următoarea cursă de la Silverstone. Dar, deși natura netedă a pistei din Northamptonshire ar putea fi deosebit de bună pentru echipă, directorul său tehnic Mike Elliott rămâne prudent și este dornic să țină sub control așteptările că va putea începe în curând să concureze cu Red Bull Racing și Scuderia Ferrari.

Vorbind în cadrul analizei video Mercedes AMG F1 de după cursa în Canada, Mike Elliott a spus despre speranțele echipei pentru Marele Premiu al Marii Britanii: „Un lucru de care puteți fi siguri este că vom forța cât de mult putem. Vom aduce piese noi la Silverstone, vom încerca să împingem mașina înainte, încercând să obținem ceva ritm de la mașina pe care o avem sau de la pachetul pe care îl avem, precum și de la piesele noi pe care le vom adăuga la ea”.

Mercedes, Silverstone

„Cred că, în același timp, trebuie să fim sinceri cu noi înșine și să spunem că, în acest moment, suntem puțin în urma celor de la Ferrari și Red Bull. Iar într-o cursă normală cred că va fi greu”. Echipa Mercedes AMG F1 a făcut un progres în diminuarea problemei sale de porpoising cu modificările introduse la Marele Premiu al Spaniei. Cu toate acestea, a constatat că, pentru a obține cele mai bune performanțe de la mașina sa, trebuie să ruleze foarte aproape de sol, ceea ce s-a dovedit a fi o problemă pe pistele denivelate.

Dar, în ciuda sentimentului că Silverstone ar trebui să fie mai bun decât cursele recente, nu se așteaptă ca lucrurile să fie dramatic de diferite. „Cred că Silverstone va fi un circuit care ni se va potrivi puțin mai bine, așa cum a fost Barcelona, dar poate că va fi doar puțin mai dificil”, a adăugat Mike Elliott. „Orice s-ar întâmpla, vom forța cât de mult putem. Piloții noștri vor forța cât de mult putem pentru că vrem să ne întoarcem la victorie. Vrem să câștigăm pentru echipă, ne dorim cu siguranță să câștigăm și vrem să câștigăm pentru voi, fanii, așa că să vedem ce se va întâmpla”.

Șeful echipei Mercedes AMG F1, Toto Wolff, a împărtășit părerea lui Mike Elliott cu privire la perspectivele pentru GP-ul Marii Britanii, spunând că mai este mult de lucru până când echipa va reveni acolo unde își dorește să fie. „Silverstone a fost bun pentru noi în trecut, iar circuitul este mai lin decât ultimele trei, dar nu este Barcelona”, a spus el. „Ar trebui să ne gestionăm propriile așteptări și doar să măcinăm cu adevărat, să ne uităm la date și să venim cu niște soluții rezonabile: nu doar pentru Silverstone, ci și pentru viitor”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Mercedes, Silverstone

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss