Latest Posts

Mercedes a găsit „pași foarte mari” după ce a schimbat abordarea mașinilor de F1.

Vizualizări: 20634

Mercedes a dezvăluit că a găsit deja „pași cu adevărat mari” în ceea ce privește performanța la uzina sa după ce s-a angajat să adopte o nouă direcție pentru mașina sa de Formula 1.

Echipa Mercedes AMG F1 a găsit „pași foarte mari” după ce a schimbat abordarea mașinilor de F1. Constructorul german s-a angajat la un plan de acțiune care va declanșa o schimbare de concept, deoarece se îndepărtează de ideea de „zeropod” cu care a concurat de la începutul sezonului trecut. Deși echipa știe că va dura mult timp până când va face progresele pe care le consideră necesare pentru a lupta chiar în față, Mercedes AMG F1 a oferit vești încurajatoare pentru piloții Lewis Hamilton și George Russell.

Vorbind la Marele Premiu al Arabiei Saudite, șeful echipei Mercedes AMG F1, Toto Wolff, a declarat că echipa a deblocat deja pași buni de performanță acum că și-a schimbat abordarea. „Sunt pași mari în ceea ce privește performanța relativă față de locul în care ne aflăm chiar acum”, a explicat Toto Wolff. „Genul de câștiguri care vin, în cercetarea și dezvoltarea noastră și în aerodinamică, sunt mult mai mari decât cele pe care le-am avut de-a lungul unei perioade lungi de timp”.

Mercedes

 

„Așadar, am deblocat un anumit potențial pentru că pur și simplu privim lucrurile din unghiuri diferite acum. Avem o perspectivă diferită, din cauza învățămintelor noastre de la testul și cursa din Bahrain. Nu a existat niciun pas înapoi. Dimpotrivă, au fost imediat doi pași înainte”. În timp ce o mare parte din discuțiile despre “concept” la echipă s-au concentrat în jurul sidepode-urilor, se pare că schimbarea de direcție pentru Mercedes AMG F1 se referă mai mult la fereastra de set-up a locului în care mașina rulează în raport cu solul.

„Cred că cea mai mare schimbare pe care am făcut-o este, de fapt, să ne uităm dacă vrem ca mașina să fie configurată în punctul său de echilibru”, a explicat Toto Wolff. „Am fost prea jos anul trecut și am fost prea sus anul acesta. Iar acum credem că știm pe ce să aterizăm. Pe de altă parte, apoi, evident, tot ce urmează în ceea ce privește podeaua și caroseria pe care vrei să o atingi. Așa că nu vreau să par prea nebunește optimist, dar cel puțin vedem fructe de jos cu lucruri care sunt încurajatoare”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Toto Wolff a spus că, în urma muncii depuse, evoluțiile viitoare ale W14 vor face ca W14 să arate foarte diferit. „Sunt toate suprafețele aerodinamice care sunt vizibile, de la marginea de atac până la difuzor și aripa de braț”, a spus el. „Sunt cantități masive pe podea, evident cu o mașină cu efect de sol, și apoi sunt multe alte lucruri arhitecturale care sunt necesare pentru a face lucrurile mai eficiente. Așa că, literalmente, mașina este întoarsă cu susul în jos în acest moment și sunt multe bunătăți pe care le vedem”.

Mercedes

În timp ce locul al treilea pe grila de start a lui George Russell pentru GP-ul Arabiei Saudite a dat echipei un indiciu că lucrurile ar putea să nu fie atât de rele pe cât păreau în Bahrain, Toto Wolff spune că părerea sa despre faptul că echipa are nevoie de o regândire majoră a mașinii rămâne neschimbată. „Ne uităm întotdeauna la performanța de referință, iar aceasta este Max Verstappen și Sergio Perez astăzi, și este prea departe. Așa că asta nu s-a schimbat”, a explicat el.

„Cred că dacă Max Verstappen ar fi terminat calificările, diferența ar fi fost și mai mare. Așa cum am văzut și în alte curse lungi. Așadar, starea mea de spirit nu s-a schimbat niciun milimetru doar pentru că suntem P3 în calificări. Dar diferența este că traiectoria este stabilită acum. Așa că nu mai este vorba de această singură sesiune, de o singură calificare sau chiar de o singură cursă. Acum pur și simplu luăm cu toată viteza înainte schimbând lucrurile”.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss