GP24 Media

LATEST POSTS

Mercedes a cerut „Dreptul de Revizuire” al confruntării Hamilton-Verstappen din turul 48 din Brazilia

Mercedes
Vizualizări: 10977

Mercedes a anunțat că cere „Dreptul de Revizuire” a incidentului din Marele Premiu de la Sao Paulo, când Max Verstappen de la Red Bull a apărat conducerea de Lewis Hamilton.

Hamilton, care a pornit de pe locul 10 în grilă, închidea Red Bull-ul lui Verstappen, culminând cu o încercare de pasă în jurul exteriorului, la Virajul 4, în turul 48. Ambii piloți au ieşit larg înainte de a se reîntoarce, cu Verstappen încă în frunte.

Stewarzii au remarcat incidentul, dar la scurt timp după aceea au concluzionat că nu este necesară nicio investigație. Cursa a continuat și Hamilton a trecut de Verstappen 11 tururi mai târziu și a continuat să ia victoria.

Dar, marți după-amiază, Mercedes a anunțat că vrea ca incidentul să fie analizat din nou, dezvăluind că vor cere „Dreptul de Revizuire” în acest moment la Interlagos.

O scurtă declarație a echipei spunea: „Echipa Mercedes-AMG Petronas F1 confirmă că am solicitat astăzi un drept de revizuire în temeiul articolului 14.1.1 din Codul Sportiv Internațional, în legătură cu incidentul din virajul 4 dintre mașina 44 și mașina 33, în turul 48 al Marelui Premiu al Braziliei, pe baza unor noi dovezi care nu erau disponibile pentru Comisarii Sportivi la momentul deciziei lor.”

Stewarzii se vor întâlni acum cu reprezentanții echipei pentru a evalua noile dovezi.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES