More

  Latest Posts

  Mercedes a cerut „Dreptul de Revizuire” al confruntării Hamilton-Verstappen din turul 48 din Brazilia

  Mercedes a anunțat că cere „Dreptul de Revizuire” a incidentului din Marele Premiu de la Sao Paulo, când Max Verstappen de la Red Bull a apărat conducerea de Lewis Hamilton.

  Hamilton, care a pornit de pe locul 10 în grilă, închidea Red Bull-ul lui Verstappen, culminând cu o încercare de pasă în jurul exteriorului, la Virajul 4, în turul 48. Ambii piloți au ieşit larg înainte de a se reîntoarce, cu Verstappen încă în frunte.

  Stewarzii au remarcat incidentul, dar la scurt timp după aceea au concluzionat că nu este necesară nicio investigație. Cursa a continuat și Hamilton a trecut de Verstappen 11 tururi mai târziu și a continuat să ia victoria.

  Dar, marți după-amiază, Mercedes a anunțat că vrea ca incidentul să fie analizat din nou, dezvăluind că vor cere „Dreptul de Revizuire” în acest moment la Interlagos.

  O scurtă declarație a echipei spunea: „Echipa Mercedes-AMG Petronas F1 confirmă că am solicitat astăzi un drept de revizuire în temeiul articolului 14.1.1 din Codul Sportiv Internațional, în legătură cu incidentul din virajul 4 dintre mașina 44 și mașina 33, în turul 48 al Marelui Premiu al Braziliei, pe baza unor noi dovezi care nu erau disponibile pentru Comisarii Sportivi la momentul deciziei lor.”

  Stewarzii se vor întâlni acum cu reprezentanții echipei pentru a evalua noile dovezi.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss