More

  Latest Posts

  Membrii echipei McLaren tratați în urma unui incendiu în garaj

  Trei membri ai echipei McLaren au primit tratament medical în urma unui mic incendiu care a luat loc în garajul echipei de la Circuit de Barcelona Catalunya în ziua de Vineri.

  Echipa britanică (McLaren), Racing Point și Williams erau în procesul unei zile de filmare, la o zi după ce perioada de testare de pre-sezon se terminase, cele trei echipe aveau permisiunea de a completa o serie de tururi cu o limită de 100 de kilometri rulați total.

  Unul dintre membrii media ai echipei McLaren spune: „A fost un mic foc în garaj în timpul zilei de filmare privată a echipei.

  „Focul a fost stins rapid de către echipă, iar serviciile de urgență și echipele medicale au intervenit imediat și și-au oferit ajutorul.

  „Trei dintre membrii echipei au fost trimiși la centrul medical pentru a fi tratați și au fost eliberați la scurt timp după aceea.”

  Echipa momentan estimează daunele suferite. A doua săptămână de pre-sezon începe Marți și va rula timp de patru zile, terminându-se Vineri în 1 Martie.

  Incidentul a avut loc la aproape șapte ani de când un foc similar a avut loc în garajul celor de la Williams, nu la mult timp după ce Pastor Maldonado reușise o victorie șoc pentru echipă la Marele Premiu al Spaniei din 2012.

  Foto Credit: McLaren F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss