More

  Latest Posts

  Membrii echipei McLaren tratați în urma unui incendiu în garaj

  Vizualizări: 15269

  Trei membri ai echipei McLaren au primit tratament medical în urma unui mic incendiu care a luat loc în garajul echipei de la Circuit de Barcelona Catalunya în ziua de Vineri.

  Echipa britanică (McLaren), Racing Point și Williams erau în procesul unei zile de filmare, la o zi după ce perioada de testare de pre-sezon se terminase, cele trei echipe aveau permisiunea de a completa o serie de tururi cu o limită de 100 de kilometri rulați total.

  Unul dintre membrii media ai echipei McLaren spune: „A fost un mic foc în garaj în timpul zilei de filmare privată a echipei.

  „Focul a fost stins rapid de către echipă, iar serviciile de urgență și echipele medicale au intervenit imediat și și-au oferit ajutorul.

  „Trei dintre membrii echipei au fost trimiși la centrul medical pentru a fi tratați și au fost eliberați la scurt timp după aceea.”

  Echipa momentan estimează daunele suferite. A doua săptămână de pre-sezon începe Marți și va rula timp de patru zile, terminându-se Vineri în 1 Martie.

  Incidentul a avut loc la aproape șapte ani de când un foc similar a avut loc în garajul celor de la Williams, nu la mult timp după ce Pastor Maldonado reușise o victorie șoc pentru echipă la Marele Premiu al Spaniei din 2012.

  Foto Credit: McLaren F1

  Sursa:
  Photocredit:
  Sponsor:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss