Latest Posts

#MeetTheTeam: GP24 Esports Rally

Vizualizări: 38393

Ieri după ce am prezentat echipa pentru Campionatul Național Digital pe Circuit Betano, v-am promis o surpriză. Și iată că a venit! Vom concura cu două echipe în cadrul Romanian Rally League.

Am împărțit piloții in două echipe: GP24 Esports 1 și GP24 Esports 2.

În prima echipă îi avem pe Cristi Sugar, Mihnea Hanea și Roland Csato.

#MeetTheTeam: GP24 Esports Rally

Cristi este campion național la Rally2 în 2018, iar anul trecut a reușit să devină campion și la Cupa Dacia. El va concura în RRL la clasa H3 pe un Renault 5 Turbo.

#MeetTheTeam: GP24 Esports Rally

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Mihnea Hanea ne va reprezenta la grupa R2 pe un Ford Fiesta R2T. Juniorul are o experiență vastă în realitate, el concurând la Rally2, Îndemânare Acr, Coastă 2 etc.

#MeetTheTeam: GP24 Esports Rally

Campionul clasei A1 la Rally2 în 2019, dar și component al echipei noastre reale de raliu, Roland Csato va concura la grupa R5 pe un VW Polo R5.

Echipa a doua îi are în componență pe  Leo Borlovan, Sebastian Pencea și Adam Cristian.

#MeetTheTeam: GP24 Esports Rally

Leo a acceptat să concureze și în RRL pe lângă participarea în CNDC. Mașina cu care se va lupta pentru victorie este Lancia Stratos la grupa H3

#MeetTheTeam: GP24 Esports Rally

Tot din echipa CNDC mai vine și Sebastian Pencea. El pilotează pentru echipă un Opel Adam la grupa R2.

#MeetTheTeam: GP24 Esports Rally

Din rândul redactorilor, Adam Cristian a acceptat provocarea și va pilota o Skoda Fabia R5 la clasa R5.

Aceștia sunt piloții ce vor reprezenta GP24 Esports în cadrul Romanian Rally League. Competiția începe din acest weekend cu “Raliul Harghitei” ce va fi reprezentat în jocul DiRT Rally 2.0 în Spania. Vă vom ține la curent cu toate noutățile legate de evoluția piloților!

Sursa: Author-Andrei Mangalia
Photocredit: Arhive personale piloți
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Author-Andrei Mangalia

Latest Posts

Don't Miss