More

  Latest Posts

  #MeetTheTeam: GP24 Esports CNDC

  Cum COVID-19 ne forțează să stăm în case, noi nu ne-am pierdut apetitul pentru motorsport și am decis să ne înscriem în noul Campionat Național Digital pe Circuit Betano. Venim cu 6 mașini la start și cu piloți pe măsură! Haideți să îi cunoaștem pe aceștia.

  FB IMG 1587052407327

  Daniel Chiva. Nr concurs: #210

  Daniel este primul ce deschide lista piloților GP24. Acesta în 2019 a concurat în Campionatul Național de Drift pe un BMW E30.

  D.C: „Recunosc că sunt destul de nou în această treabă, dar am acceptat această provocare și abia aștept să înceapă campionatul!”

  GP24 E Sports Car 210 Daniel Chiva

  FB IMG 1587052374813

  Sebastian Pencea. Nr concurs: #211

  Sebi în 2019 a terminat pe locul 3 la clasa 2 în cadrul Campionatului Național de Slalom Paralel la bordul unei Dacii Logan și pe lângă acestea, el a mai concurat la Îndemânare cât și Time Attack.

  S.P: „În primul rând, mă bucur să fac parte din această echipă. Targetul meu este să mă calific in divizia 1 ca să îmi pot demonstra abilitățile alături de greii motorsportului românesc. Totodată țintesc și clasări bune la finalul curselor.”

  GP24 E Sports Car 211 Sebastian Pencea

  FB IMG 1587052470469

  Bogdan Duma. Nr concurs: #302

  Cel mai tânăr membru din echipa noastră este Bogdan. Acesta are o experiență vastă în motorsport, el reprezentând țara noastră în Campionatul Maghiar de Rallycross. El a mai concurat și în România la Îndemânare, RES, Coastă 2 etc.

  B.D: ” Mă aștept să fie o luptă frumoasă, acerbă dar cu spiritul de fairplay și să mă lupt în mod direct pentru titlul de campion la general.”

  GP24 E Sports Car 302 Bogdan Duma

  FB IMG 1587054206009

  Robert Prepeliță. Nr concurs: #531

  Robert este un Sim Racer rapid, el fiind unul dintre cei care punctează constant în Racing League Romania.

  R.P: „Abia aștept să înceapă campionatul. Este o provocare nouă pentru mine și sper să aduc rezultate pozitive pentru echipă!”

  GP24 E Sports Car 531 Robert Prepelita

  FB IMG 1587052421778

  Leo Borlovan. Nr concurs: #916

  Leo este un bun prieten al echipei GP24. Acesta a concurat mult timp cu însemnele echipei noastre în RES, dar el a reprezentat România la multe competiții de nivel mondial.

  L.B: „Am așteptări destul de mari în acest campionat, deoarece în ultima perioadă m-am antrenat destul de mult, iar în Racing League Romania am avut rezultate bune și mă lupt pentru podiumuri ceea ce mă motivează și mai mult să mă lupt pentru titlul de campion cu AMG-ul in CNDC. Mă înțeleg tot mai bine cu GT3-ul, iar momentan pot spune că sunt „în cărți” în lupta pentru victorie. Mă bucur să fac parte din noua echipa GP24 Esports și am încredere că vom fi competitivi și în clasamentul echipelor.”

  GP24 E Sports Car 916 Leo Borlovan

  FB IMG 1587054957277

  Florin Botea. Nr concurs: #999

  Ultimul, dar nu cel din urmă, este Florin Botea. Este unul dintre SIM Raceri ce obțin rezultate pozitive la fiecare etapă din Racing League Romania.

  F.B: „Numele meu este Botea Florin Silviu, am 26 de ani, încă de mic copil am o pasiune pentru mașini și competiții cu adrenalină. Sunt câțiva ani de când am descoperit simracing-ul online și de vreo 2 ani am început să particip în cateva ligi organizate care mi-au oferit oportunitatea sa evoluez. În viitor mi-aș dori foarte mult să pot participa la competii reale pe circuit. În acest sezon targetul meu e să termin pe o poziție cât mai sus în leaderboard, să am parte de competiție bună și un racing cat mai clean.”

  GP24 E Sports Car 999 Florin Botea

   

  Aceștia sunt gladiatorii noștri ce intră în arena CNDC. Lupta pentru titlu începe Sâmbătă 18 Aprilie de la ora 12 pentru Divizia 1 și de la 15 pentru Divizia B. Toată acțiunea se va putea urmări live pe Facebook: Federația Română de Automobilism Sportiv și pe tv: Pro X.

  Dar noi nu ne oprim aici și mâine vă mai aducem o surpriză!

  Sursa: Author-Andrei Mangalia

  Photocredit: Arhive personale piloți


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss