Latest Posts

Mecanicii Ferrari F1 au salutat scuzele lui Ricciardo, spune Sainz.

Vizualizări: 14173

Carlos Sainz a declarat că el și mecanicii echipei Scuderia Ferrari din Formula 1 i-au mulțumit lui Daniel Ricciardo pentru că a avut decența de a-și cere scuze pentru accidentul din primul tur de la Imola de la sfârșitul săptămânii trecute. La curse de acasă pentru echipei Scuderia Ferrari, Carlos Sainz era nerăbdător să obțină un rezultat bun după dezamăgirea provocată de ieșirea prematură din Marele Premiu al Australiei.

Dar totul a mers prost la câteva secunde de la startul din Emilia Romagna, după ce Daniel Ricciardo l-a acroșat pe Carlos Sainz la prima șicană și l-a proiectat în zona de pietriș. În timp ce Daniel Ricciardo a reușit să continue, deși fără a putea pune în scenă o recuperare prea mare, Carlos Sainz a ieșit pe loc pentru a lua al doilea abandon consecutiv.

Imediat după terminarea Marelui Premiu al Emilia Romagna, Daniel Ricciardo a ținut să meargă în garajul echipei Scuderia Ferrari pentru a-i cere scuze lui Carlos Sainz, un gest care a fost foarte apreciat în cadrul echipei. „Spune multe despre Daniel Ricciardo ca atlet și ca sportiv faptul că imediat după o cursă, în care se vede că a avut o cursă grea, primul lucru pe care l-a făcut a fost să vină în boxa echipei Scuderia Ferrari și să își ceară scuze față de mine”, a explicat Carlos Sainz.

Ferrari, Ricciardo

„Erau toți mecanicii acolo cu mine și cu toții i-am mulțumit pentru gestul făcut. Așa că de aceea nu există resentimente față de Daniel Ricciardo din cauza a ceea ce s-a întâmplat. I se putea întâmpla oricui pe circuit astăzi. Dar, din păcate, trebuia să mi se întâmple mie, când vin după accidentul de la Melbourne. Așa că da, așa stau lucrurile. Incidentul nu are cu adevărat niciun mister. Cred că dacă vezi bordul și ce s-a întâmplat, este foarte clar pentru toată lumea”.

În timp ce Carlos Sainz a obținut al doilea scor fără puncte la rând, el spune că cea mai mare frustrare din cauza ieșirilor sale timpurii a fost faptul că a pierdut kilometraj valoros cu Ferrari-ul său. Într-un moment în care încearcă să recupereze decalajul față de coechipierul său Charles Leclerc, care se descurcă mai bine cu F1-75, experiența pierdută ar putea fi costisitoare.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Sunt două incidente complet diferite, cu rezultate foarte asemănătoare, ceea ce înseamnă că ajungi să nu faci niciunul dintre cele 60 de tururi ale cursei”, a declarat Carlos Sainz. „În acest moment, pentru mine, ar fi foarte util. Deci, de fapt, rezultatul in sine nici măcar nu doare atât de mult. Dacă îl compari cu ceea ce este acum, pierzând atât de mult timp pe circuit și pierzând atât de multe tururi în această mașină în ultimele două curse în care nu am putut concura, este regretabil”.

Ferrari, Ricciardo

„Cel mai greu este că acestea vin în mod consecutiv, deoarece, de-a lungul sezonului, întotdeauna va fi o cursă în care vei face o greșeală și întotdeauna va fi o cursă în care vei fi eliminat. Pentru mine, din păcate, s-a întâmplat consecutiv. Și de aceea doare mai tare și este mai greu. Dar sper să le rezolvăm frumos și devreme în sezon și acum putem începe să ne concentrăm pe restul anului”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss