GP24 Media

LATEST POSTS

Mecanic de la Dakar decedat pe ultimul tronson de legătură

Dakar
Vizualizări: 18566

Un mecanic al echipei PH Sport a murit în urma unui accident rutier pe ultimul tronson de legătură a Raliului Dakar de la Bisha la Jeddah.

Quentin Lavallee, mecanicul șef al maşinii Peugeot 205 Turbo 16 #726 pe care echipa PH Sport reușise să o aducă înapoi la Dakar Classic, a murit din cauza rănilor suferite într-un accident rutier la 234 km pe tronsonul de legătură.

Incidentul s-a produs la ora locală 11:30 și, potrivit autorităților locale, a fost implicat autoturismul de asistență și un camion local.

Francezul avea doar 20 de ani.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Copilotul echipei, belgianul Maxime Frere, a fost dus la Spitalul Gărzii Naționale din Jeddah pentru teste pentru a stabili amploarea rănilor sale. Inițial s-au raportat contuzii abdominale și toracice.

Incidentul a avut loc la sfârșitul unei ediții care a fost marcată de explozia mașinii de asistență a echipei Sodicar Racing din 30 decembrie care i-a rănit ambele picioare ale pilotului Philippe Bourton și l-a forțat pe organizator să întărească securitatea taberelor.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Autoritățile franceze și saudite desfășoară în continuare o anchetă pentru a stabili cauza exploziei. „În această dimineață la ora 11:30, pe traseul de legătură a asistenței, la kilometrul 234 s-a produs un accident în care au fost implicate un autoturism de asistență și un autocamion local, potrivit autorităților locale de poliție”, se arată într-un comunicat oficial al ASO.

„Șoferul mașinii aparținând echipei PH Sport, Quentin Lavalee, din Franța, a murit în accident. Avea 20 de ani. Pasagerul său, belgianul Maxime Frère, a fost rănit și a fost transportat la Spitalul Național din Jeddah.

“Era conștient și se efectuează o analiză completă. A suferit o contuzie abdominală și toracică. Quentin a fost mecanic șef pe 205 Turbo 16 în cursa Dakar Classic (n°726). Dakarul oferă cele mai sincere condoleanțe familiei lui Quentin și echipei PH Sport.”

Mai multe ştiri despre Raliul Dakar găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES