More

  Latest Posts

  McLaren va rula un livery modificat în Marele Premiu din Abu Dhabi

  McLaren va rula cu un livery special pentru finalul sezonului de Formula 1 de la Abu Dhabi, ca parte a unui impuls al brandului sponsor Vuse.

  Conceptul modificat, care îmbină opera de artă a artistei Rabab Tantawy din Emiratele Arabe Unite cu papaya tradițională și culorile albastre ale McLaren, va rula pentru prima dată în antrenamentele de vineri pe circuitul Yas Marina.

  Noile culori au fost dezvăluite la un eveniment special din Abu Dhabi, marți seara, și sunt rezultatul unei campanii Driven by Change pe care Vuse a înceut-o cu McLaren.

  Vuse vrea să ofere o platformă artiștilor emergenti cu vârsta de peste 25 de ani care nu au primit recunoașterea mondială pentru munca lor pe care o merită.

  Opera de artă a lui Tantawy a fost concepută în colaborare cu designerul media auto Davide Virdis, iar ea este prima artistă femeie din Orientul Mijlociu care a conceput un model personalizat de F1.

  McLaren

  Vorbind despre schimbările de imagine, Claire Cronin, Chief Marketing Officer al McLaren, a declarat: „Suntem încântați să aducem împreună lumea artei și a sporturilor cu motor într-un mod revoluționar, prezentând arta lui Rabab Tantawy pe mașinile noastre de curse la Abu Dhabi.

  „Împreună cu Vuse, Driven by Change este o oportunitate unică de a folosi scena noastră globală pentru a sprijini talentul în creștere, oferind creativilor nedescoperiți platforma pe care o merită.

  „Arta lui Rabab este inspiratoare și suntem mândri să luăm cursele de creație influențată de papaya în acest weekend.”

  Schimbarea culorii pentru McLaren la Abu Dhabi vine după succesul uriaș al echipei care a alergat în culorile Gulf la Marele Premiu de la Monaco.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss