Latest Posts

McLaren va rula un livery modificat în Marele Premiu din Abu Dhabi

Vizualizări: 11211

McLaren va rula cu un livery special pentru finalul sezonului de Formula 1 de la Abu Dhabi, ca parte a unui impuls al brandului sponsor Vuse.

Conceptul modificat, care îmbină opera de artă a artistei Rabab Tantawy din Emiratele Arabe Unite cu papaya tradițională și culorile albastre ale McLaren, va rula pentru prima dată în antrenamentele de vineri pe circuitul Yas Marina.

Noile culori au fost dezvăluite la un eveniment special din Abu Dhabi, marți seara, și sunt rezultatul unei campanii Driven by Change pe care Vuse a înceut-o cu McLaren.

Vuse vrea să ofere o platformă artiștilor emergenti cu vârsta de peste 25 de ani care nu au primit recunoașterea mondială pentru munca lor pe care o merită.

Opera de artă a lui Tantawy a fost concepută în colaborare cu designerul media auto Davide Virdis, iar ea este prima artistă femeie din Orientul Mijlociu care a conceput un model personalizat de F1.

McLaren va rula un livery modificat în Marele Premiu din Abu Dhabi

Vorbind despre schimbările de imagine, Claire Cronin, Chief Marketing Officer al McLaren, a declarat: „Suntem încântați să aducem împreună lumea artei și a sporturilor cu motor într-un mod revoluționar, prezentând arta lui Rabab Tantawy pe mașinile noastre de curse la Abu Dhabi.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Împreună cu Vuse, Driven by Change este o oportunitate unică de a folosi scena noastră globală pentru a sprijini talentul în creștere, oferind creativilor nedescoperiți platforma pe care o merită.

„Arta lui Rabab este inspiratoare și suntem mândri să luăm cursele de creație influențată de papaya în acest weekend.”

Schimbarea culorii pentru McLaren la Abu Dhabi vine după succesul uriaș al echipei care a alergat în culorile Gulf la Marele Premiu de la Monaco.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss