More

  Latest Posts

  McLaren va construi un tunel aerodinamic nou la fabrica din Woking

  Deși McLaren a făcut un progres semnificativ în acest sezon, monopostul acestora încă duce lipsa de mai multă apăsare aerodinamică, iar analiza făcută de noul director al echipei, Andreas Seidl, a concluzionat faptul că un tunel aerodinamic nou este un element critic care trebuie construit cât de curând posibil.

  Noua facilitate va înlocui vechiul tunel aerodinamic care este depășit tehnologic, echipa folosing din ce în ce mai mult tunelul celor de la Toyota din Koln.

  Andreas Seidl a declarat după sesiunea de calificări din Franța:

  ”Cele 1.5 secunde care ne lipsesc față de echipele din vârf sau chiar mai mult pot fi recuperate cu ajutorul unei apăsări aerodinamice mai pronunțate.  Una dintre cele mai importante misiuni ale mele față de Zak [Brown, McLaren Racing CEO] și acționarii echipei – Sheikh Mohammad and Mansour [Ojjeh] este să identific lipsurile și slăbiciunile infrastructurii de la fabrică și de la circuit. Una dintre cele mai mari slăbiciuni este clar lipsa unui tunel aerodinamic la Woking, fiind nevoiți timp de aproape 10 ani să dezvoltăm mașina la Toyota Motorsport în Koln. Deci suntem foarte fericiți că decizia de a instala un tunel aerodinamic nou la Woking a fost luată.”

  Andreas Seidl a mai estimat că va dura aproximativ doi ani până când construcția va fi gata.

  Regulamentul F1 din 2021 va rezulta cel mai probabil în restricții mai severe în ceea ce privește utilizarea acestor facilități, dar Seidl a zis că nu doar echipa de Formula 1 va utiliza acest tunel, acesta fiind folositor și pentru alte departament ale companiei.

  Acesta a mai declarat că: ”Este foarte important să ai un asemenea tunel acasă la fabrică, sub control, deoarece cu restricțiile anunțate va fi foarte important să utilizezi asemenea facilități într-un mod cât mai eficient posibil.”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss