Latest Posts

McLaren va construi un tunel aerodinamic nou la fabrica din Woking

Vizualizări: 34298

Deși McLaren a făcut un progres semnificativ în acest sezon, monopostul acestora încă duce lipsa de mai multă apăsare aerodinamică, iar analiza făcută de noul director al echipei, Andreas Seidl, a concluzionat faptul că un tunel aerodinamic nou este un element critic care trebuie construit cât de curând posibil.

Noua facilitate va înlocui vechiul tunel aerodinamic care este depășit tehnologic, echipa folosing din ce în ce mai mult tunelul celor de la Toyota din Koln.

Andreas Seidl a declarat după sesiunea de calificări din Franța:

”Cele 1.5 secunde care ne lipsesc față de echipele din vârf sau chiar mai mult pot fi recuperate cu ajutorul unei apăsări aerodinamice mai pronunțate.  Una dintre cele mai importante misiuni ale mele față de Zak [Brown, McLaren Racing CEO] și acționarii echipei – Sheikh Mohammad and Mansour [Ojjeh] este să identific lipsurile și slăbiciunile infrastructurii de la fabrică și de la circuit. Una dintre cele mai mari slăbiciuni este clar lipsa unui tunel aerodinamic la Woking, fiind nevoiți timp de aproape 10 ani să dezvoltăm mașina la Toyota Motorsport în Koln. Deci suntem foarte fericiți că decizia de a instala un tunel aerodinamic nou la Woking a fost luată.”

McLaren va construi un tunel aerodinamic nou la fabrica din Woking

Andreas Seidl a mai estimat că va dura aproximativ doi ani până când construcția va fi gata.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Regulamentul F1 din 2021 va rezulta cel mai probabil în restricții mai severe în ceea ce privește utilizarea acestor facilități, dar Seidl a zis că nu doar echipa de Formula 1 va utiliza acest tunel, acesta fiind folositor și pentru alte departament ale companiei.

Acesta a mai declarat că: ”Este foarte important să ai un asemenea tunel acasă la fabrică, sub control, deoarece cu restricțiile anunțate va fi foarte important să utilizezi asemenea facilități într-un mod cât mai eficient posibil.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss