More

  Latest Posts

  McLaren se retrage din GP Australian după ce membrul echipei a fost testat pozitiv cu COVID-19

  McLaren s-au retras din Marele Premiu al Australiei, după ce un membru al echipei a fost testat pozitiv pentru Corona virus. Membrul echipei se află în izolare de miercuri. Acest lucru a pus Marele Premiu al Australiei care deschide sezonul, din nou, în îndoială serioasă, după ce McLaren s-a retras din rundă.

  McLaren Racing a confirmat în această seară la Melbourne că s-a retras din Marele Premiu Formula 1 2020 al Australiei, în urma testului pozitiv al unui membru al echipei cu Corona virus”, potrivit un comunicat al echipei. Membrul echipei a fost testat și auto-izolat imediat când a început să prezinte simptome și acum v-a fi tratat de autoritățile medicale locale.

  Echipa s-a pregătit pentru această eventualitate și are sprijin permanent pentru angajatul său care v- intra acum într-o perioadă de carantină. Echipa cooperează cu autoritățile locale relevante pentru a asista investigațiile si analizele lor.

  Zak Brown, CEO al McLaren Racing, și Andreas Seidl, directorul echipei McLaren F1, au informat Formula 1 și FIA despre decizia din această seară. Decizia a fost luată pe baza unei datorii de îngrijire nu numai angajaților și partenerilor McLaren F1, dar și pentru concurenții echipei, fani de Formula 1 și părți interesate mai largi ale F1.

  Oficialii din domeniul sănătății Australieni au declarat anterior că orice echipă cu un singur caz de virus va fi plasată în carantină completă, deși nu există încă niciun cuvânt despre această situație particulară.

  Haas, care a avut patru membri ai echipei într-o izolare proprie, au fost declarați neinfectați de autoritățile din domeniul sănătății Australieni.

  Sursa: GP24 Author, Frank van Nunen

  Photocredit: Getty Images


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss