Latest Posts

McLaren se retrage din GP Australian după ce membrul echipei a fost testat pozitiv cu COVID-19

Vizualizări: 18139

McLaren s-au retras din Marele Premiu al Australiei, după ce un membru al echipei a fost testat pozitiv pentru Corona virus. Membrul echipei se află în izolare de miercuri. Acest lucru a pus Marele Premiu al Australiei care deschide sezonul, din nou, în îndoială serioasă, după ce McLaren s-a retras din rundă.

McLaren Racing a confirmat în această seară la Melbourne că s-a retras din Marele Premiu Formula 1 2020 al Australiei, în urma testului pozitiv al unui membru al echipei cu Corona virus”, potrivit un comunicat al echipei. Membrul echipei a fost testat și auto-izolat imediat când a început să prezinte simptome și acum v-a fi tratat de autoritățile medicale locale.

Echipa s-a pregătit pentru această eventualitate și are sprijin permanent pentru angajatul său care v- intra acum într-o perioadă de carantină. Echipa cooperează cu autoritățile locale relevante pentru a asista investigațiile si analizele lor.

Zak Brown, CEO al McLaren Racing, și Andreas Seidl, directorul echipei McLaren F1, au informat Formula 1 și FIA despre decizia din această seară. Decizia a fost luată pe baza unei datorii de îngrijire nu numai angajaților și partenerilor McLaren F1, dar și pentru concurenții echipei, fani de Formula 1 și părți interesate mai largi ale F1.

Oficialii din domeniul sănătății Australieni au declarat anterior că orice echipă cu un singur caz de virus va fi plasată în carantină completă, deși nu există încă niciun cuvânt despre această situație particulară.

Haas, care a avut patru membri ai echipei într-o izolare proprie, au fost declarați neinfectați de autoritățile din domeniul sănătății Australieni.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: GP24 Author, Frank van Nunen
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Author, Frank van Nunen

Latest Posts

Don't Miss