GP24 Media

LATEST POSTS

McLaren nu a avut nicio negociere cu Vettel, a declarat Seidl.

Vizualizări: 12988

Speculația ca Sebastian Vettel s-ar putea retrage la sfârșitul anului 2020 este în curs de dezvoltare, McLaren dezvăluind că niciodată nu a negociat cu refugiatul Ferrari. „Subiectul lui Sebastian nu a fost niciodată ridicat la noi”, șeful echipei, Andreas Seidl, despre care se spune că a fost apropiat cu al patrulea campion mondial, a declarat pentru programul Sky Warm up – das F1 Spezial.

„Negocierile nu au fost niciodată organizate. A fost întotdeauna Carlos (Sainz) sau Daniel (Ricciardo)”, a adăugat el. Seidl a declarat că este „foarte fericit cu rezultatul” mișcărilor senzaționale de săptămâna trecută pe piața piloților din 2021 și nu are sentimente dure cu privire la plecarea lui Sainz.

„Am avut în permanență un schimb foarte deschis, transparent cu Carlos”, a spus el. „Știam că va vorbi cu Ferrari. În același timp, vorbim de mult timp cu Daniel”.

În ceea ce privește Vettel, Seidl a dezvăluit că germanul nu a întrebat niciodată să se alăture McLaren, ceea ce pare să indice că pensionarea îi este în minte. „Nu am presupus că Sebastian va fi disponibil”, a spus el.

„Am un contact bun cu Sebastian, am vorbit în mod repetat zilele trecute, doar nu despre Formula 1”. In cele din urma, Seidl a spus că speră că Germania va reveni în calendarul F1 din acest an ca scena unei „curse fantome”. „Am auzit, de asemenea, că Chase Carey vorbește cu Hockenheim”, a spus el. „Îmi imaginez bine că se întâmplă o cursă în Germania”.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES