More

  Latest Posts

  McLaren nu a avut nicio negociere cu Vettel, a declarat Seidl.

  Speculația ca Sebastian Vettel s-ar putea retrage la sfârșitul anului 2020 este în curs de dezvoltare, McLaren dezvăluind că niciodată nu a negociat cu refugiatul Ferrari. „Subiectul lui Sebastian nu a fost niciodată ridicat la noi”, șeful echipei, Andreas Seidl, despre care se spune că a fost apropiat cu al patrulea campion mondial, a declarat pentru programul Sky Warm up – das F1 Spezial.

  „Negocierile nu au fost niciodată organizate. A fost întotdeauna Carlos (Sainz) sau Daniel (Ricciardo)”, a adăugat el. Seidl a declarat că este „foarte fericit cu rezultatul” mișcărilor senzaționale de săptămâna trecută pe piața piloților din 2021 și nu are sentimente dure cu privire la plecarea lui Sainz.

  „Am avut în permanență un schimb foarte deschis, transparent cu Carlos”, a spus el. „Știam că va vorbi cu Ferrari. În același timp, vorbim de mult timp cu Daniel”.

  În ceea ce privește Vettel, Seidl a dezvăluit că germanul nu a întrebat niciodată să se alăture McLaren, ceea ce pare să indice că pensionarea îi este în minte. „Nu am presupus că Sebastian va fi disponibil”, a spus el.

  „Am un contact bun cu Sebastian, am vorbit în mod repetat zilele trecute, doar nu despre Formula 1”. In cele din urma, Seidl a spus că speră că Germania va reveni în calendarul F1 din acest an ca scena unei „curse fantome”. „Am auzit, de asemenea, că Chase Carey vorbește cu Hockenheim”, a spus el. „Îmi imaginez bine că se întâmplă o cursă în Germania”.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss