More

  Latest Posts

  McLaren: Nicio decizie cu privire la programele FE sau WEC până la începutul lui 2022

  Zak Brown nu se așteaptă ca McLaren să solicite o potențială intrare în Formula E sau în Campionatul Mondial de Anduranță până în primele luni ale lui 2022.

  McLaren a anunțat în ianuarie că a semnat o opțiune pentru o viitoare intrare în Formula E pentru începerea ciclului de reguli Gen3 în 2022-23.

  De asemenea, marca britanică a evaluat o posibilă revenire la 24 de ore de Le Mans prin intrarea în WEC cu un program în noua clasă LMDh.

  Aceste programe ar completa prezența existentă a McLaren în serii în afara Formulei 1, inclusiv IndyCar și Extreme E, o intrare la aceasta din urmă fiind anunțată încă din iunie.

  CEO-ul McLaren Racing, Brown, a oferit o actualizare cu privire la considerentele McLaren pentru trecerea fie în Formula E, fie în WEC sâmbătă, la Abu Dhabi, spunând că nu se așteaptă la o decizie înainte de sfârșitul anului.

  „În mod realist, probabil că se va strecura în primul trimestru al anului viitor, lucru cu care din punct de vedere tehnic ne simțim confortabil”, a spus Brown.

  „Ceea ce ne-a determinat cronologia este că dacă ar fi să intrăm, pregătirea tehnică trebuie făcută.

  „Am lucrat suficient la ambele serii pentru a fi confortabili cu cronologia care se derulează acum.

  mclaren

  „Motivul pentru care cronologia se mișcă este că nu suntem încă în măsură să luăm o decizie. Trebuie să fim confortabili acolo unde ne aflăm cu echipele noastre în IndyCar, Formula 1 și Extreme E.

  „Tocmai am încheiat primele noastre două zile de teste în Extreme E. Ne pregătim pentru o a treia mașină pentru seria IndyCar în ’23.

  „Deci cred că va fi devreme în Q1 înainte să luăm decizii finale.”

  Brown a spus încă din iunie că opțiunea McLaren pentru o intrare în Formula E „va merge până la sfârșitul anului”, iar regulamentele Gen3 urmează să intre în vigoare după sezonul viitor, care începe luna viitoare.

  Brown a explorat, de asemenea, posibilitatea ca McLaren să se întoarcă la Le Mans și să planifice un program de mașini sport de uzinăă pentru un număr de ani.

  McLaren a câștigat celebrul Le Mans în 1995 și s-ar putea alătura unei serii de producători din categoria LMDh, Brown numind anterior reglementările „foarte atrăgătoare”.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula E găsiţi AICI!

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Anduranţă găsiţi AICI!

   

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss