Latest Posts

McLaren: Nicio decizie cu privire la programele FE sau WEC până la începutul lui 2022

Vizualizări: 16363

Zak Brown nu se așteaptă ca McLaren să solicite o potențială intrare în Formula E sau în Campionatul Mondial de Anduranță până în primele luni ale lui 2022.

McLaren a anunțat în ianuarie că a semnat o opțiune pentru o viitoare intrare în Formula E pentru începerea ciclului de reguli Gen3 în 2022-23.

De asemenea, marca britanică a evaluat o posibilă revenire la 24 de ore de Le Mans prin intrarea în WEC cu un program în noua clasă LMDh.

Aceste programe ar completa prezența existentă a McLaren în serii în afara Formulei 1, inclusiv IndyCar și Extreme E, o intrare la aceasta din urmă fiind anunțată încă din iunie.

CEO-ul McLaren Racing, Brown, a oferit o actualizare cu privire la considerentele McLaren pentru trecerea fie în Formula E, fie în WEC sâmbătă, la Abu Dhabi, spunând că nu se așteaptă la o decizie înainte de sfârșitul anului.

„În mod realist, probabil că se va strecura în primul trimestru al anului viitor, lucru cu care din punct de vedere tehnic ne simțim confortabil”, a spus Brown.

„Ceea ce ne-a determinat cronologia este că dacă ar fi să intrăm, pregătirea tehnică trebuie făcută.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Am lucrat suficient la ambele serii pentru a fi confortabili cu cronologia care se derulează acum.

McLaren: Nicio decizie cu privire la programele FE sau WEC până la începutul lui 2022

„Motivul pentru care cronologia se mișcă este că nu suntem încă în măsură să luăm o decizie. Trebuie să fim confortabili acolo unde ne aflăm cu echipele noastre în IndyCar, Formula 1 și Extreme E.

„Tocmai am încheiat primele noastre două zile de teste în Extreme E. Ne pregătim pentru o a treia mașină pentru seria IndyCar în ’23.

„Deci cred că va fi devreme în Q1 înainte să luăm decizii finale.”

Brown a spus încă din iunie că opțiunea McLaren pentru o intrare în Formula E „va merge până la sfârșitul anului”, iar regulamentele Gen3 urmează să intre în vigoare după sezonul viitor, care începe luna viitoare.

Brown a explorat, de asemenea, posibilitatea ca McLaren să se întoarcă la Le Mans și să planifice un program de mașini sport de uzinăă pentru un număr de ani.

McLaren a câștigat celebrul Le Mans în 1995 și s-ar putea alătura unei serii de producători din categoria LMDh, Brown numind anterior reglementările „foarte atrăgătoare”.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula E găsiţi AICI!

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Anduranţă găsiţi AICI!

 

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss