Latest Posts

McLaren lansează un model Lego de 1432 de piese al mașinii sale de F1 din 2021

Vizualizări: 18415

Echipa McLaren de Formula 1 a prezentat o versiune Lego de 1432 de piese a mașinii sale MCL35M din 2021.

McLaren spune că modelul, care prezintă modelul portocaliu și albastru din 2021 al echipei, dar prezintă și câteva semne de stil din 2022, a fost „proiectat de experții în design LEGO Group cu sprijinul echipei de curse McLaren F1”. Modelul cu lungimea de 65 cm include un motor V6 cu cilindru modelat cu pistoane mobile, direcție activată din cockpit, suspensie și blocare a diferențialului.

„Suntem încântați să dezvăluim modelul unic Lego Technic al mașinii noastre McLaren F1, un produs distractiv și captivant care sărbătorește imaginea sezonului 2021, oferind fanilor o interpretare practică a noului design al mașinii F1 din 2022”, a declarat directorul tehnic al McLaren, James Key.” Acest lucru a fost posibil printr-o colaborare agilă cu echipa Lego Group, care a îmbrățișat cu adevărat spiritul abordării noastre curajoase și îndrăznețe asupra designului.

McLaren Lego

Produsul final arată fantastic și abia așteptăm să îl punem la dispoziție fanilor noștri.” Neils Henrik Horsted, șeful de produs Lego Technic, a adăugat: „Parteneriatul dintre Grupul Lego și McLaren se dezvoltă continuu de fiecare dată când ne întâlnim pentru următoarea colaborare. „Modul în care suntem capabili să ne inspirăm fanii prin tehnologia și design-urile produse împinge limitele posibilităților, atât pe circuit, cât și în timp ce construim cu cărămizi Lego. Acest produs unic este o adevărată dovadă a importanței experienței de joc pentru fanii noștri.”

Modelul MCL35M, care va fi disponibil în întreaga lume începând cu 1 martie, este prima mașină F1 cu licență din linia de produse Lego Technic. Colaborările anterioare dintre gigantul danez de jucării și echipele de sporturi cu motor din viața reală includ mașina Porsche 911 RSR GTE din 1580 de piese, un Ferrari 488 GTE AF Corse din 1682 de piese, o mașină Senna GT, motocicleta Ducati Panigale V4 R și un Porsche 99X.  

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

McLaren, care a terminat pe locul patru în campionatul constructorilor din 2021, își va lansa mașina de F1 din 2022, MCL36, într-un eveniment online pe 11 februarie. Echipa din Woking va dezvălui toate cele patru înscrieri din 2022 la același eveniment, cu proiectele sale de IndyCar, Extreme E și Shadow, toate fiind prezentate alături de noua mașină de F1.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI!
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss