Latest Posts

McLaren finalizează remaniera personalului senior pentru F1 2020, Stella fiind promovat

Vizualizări: 21243

McLaren finalizează remaniera personalului senior pentru F1 2020. Autosport a învățat cu șeful de inginerie de lungă durată, Andrea Stella și a promovat ca director de curse. McLaren a încheiat sezonul 2019 al patrulea în campionatul constructorilor, depășind Renault care își furnizează motoarele, în timpul unui sezon în care s-au făcut și modificări structurale.

Directorul echipei, Andreas Seidl a sosit precum directorul tehnic James Key și a jucat un rol într-o nouă structură concepută pentru a pune capăt stilului său anterior de gestionare a „matricei”. În urma unei analize aprofundate a echipei, McLaren la mutat ​​acum pe Stella de la rolul său anterior de director de performanță la director de curse – o poziție pe care Seidl a ocupat-o temporar în timp ce a decis un succesor permanent.

Stella se va ocupa acum de funcțiile de inginerie de cursă și operațiuni în weekendurile de Grand Prix, dar își va menține responsabilitățile de inginerie. El va lucra îndeaproape cu Key pentru a asigura o corelație bună între performanțele pentru traseu și evoluțiile tehnice. Paul James își va continua rolul său de manager de echipă și va face raport la Stella, în timp ce Piers Thynne va rămâne în calitate de director de producție.

McLaren finalizează remaniera personalului senior pentru F1 2020, Stella fiind promovat

 

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

 

 

 

 

 

 

 

Schimbarea a fost făcută pentru a eficientiza mai bine procesul de luare a deciziilor în fabrică și în weekendurile de cursă, iar Seidl dorește ca cele trei divizii principale să îi le prezinte. La sfârșitul sezonului, înainte de a lua decizia de a îl muta pe Stella într-un nou rol, Seidl a spus că o structură clară este esențială. „De când am început, am creat imediat o organizație tradițională foarte clară de sporturi cu trei mari departamente.”

„Aceasta a fost ingineria tehnică sub conducerea lui James Key, producția sub conducerea lui Piers Thynne, care a fost o promoție internă, iar apoi partea de curse sub conducerea lui Andrea Stella în calitate de director de performanță și Paul James în funcția de manager de echipă.

“Pentru mine a fost important să am aceste personaje direct de la început, deoarece îmi plac responsabilitățile clare și, de asemenea, liniile clare de raportare, plus o organizație care este ușor de înțeles pentru întreaga echipă.

“Știind acum cum arată reglementările, suntem în mijlocul procesului de a analiza cu adevărat  fiecare dintre aceste departamente – cum credem că acestea trebuie să fie modelate în viitor pentru a extrage maximul ca echipă.”

În ultimele luni, McLaren a luat niște motoare de la Mercedes pentru anul 2021 și le actualizează în acest moment în tunelul de vânt.

Sursa: GP24 Author, Adrian Gros
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Author, Adrian Gros

Latest Posts

Don't Miss