More

  Latest Posts

  McLaren finalizează remaniera personalului senior pentru F1 2020, Stella fiind promovat

  McLaren finalizează remaniera personalului senior pentru F1 2020. Autosport a învățat cu șeful de inginerie de lungă durată, Andrea Stella și a promovat ca director de curse. McLaren a încheiat sezonul 2019 al patrulea în campionatul constructorilor, depășind Renault care își furnizează motoarele, în timpul unui sezon în care s-au făcut și modificări structurale.

  Directorul echipei, Andreas Seidl a sosit precum directorul tehnic James Key și a jucat un rol într-o nouă structură concepută pentru a pune capăt stilului său anterior de gestionare a „matricei”. În urma unei analize aprofundate a echipei, McLaren la mutat ​​acum pe Stella de la rolul său anterior de director de performanță la director de curse – o poziție pe care Seidl a ocupat-o temporar în timp ce a decis un succesor permanent.

  Stella se va ocupa acum de funcțiile de inginerie de cursă și operațiuni în weekendurile de Grand Prix, dar își va menține responsabilitățile de inginerie. El va lucra îndeaproape cu Key pentru a asigura o corelație bună între performanțele pentru traseu și evoluțiile tehnice. Paul James își va continua rolul său de manager de echipă și va face raport la Stella, în timp ce Piers Thynne va rămâne în calitate de director de producție.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Schimbarea a fost făcută pentru a eficientiza mai bine procesul de luare a deciziilor în fabrică și în weekendurile de cursă, iar Seidl dorește ca cele trei divizii principale să îi le prezinte. La sfârșitul sezonului, înainte de a lua decizia de a îl muta pe Stella într-un nou rol, Seidl a spus că o structură clară este esențială. „De când am început, am creat imediat o organizație tradițională foarte clară de sporturi cu trei mari departamente.”

  „Aceasta a fost ingineria tehnică sub conducerea lui James Key, producția sub conducerea lui Piers Thynne, care a fost o promoție internă, iar apoi partea de curse sub conducerea lui Andrea Stella în calitate de director de performanță și Paul James în funcția de manager de echipă.

  “Pentru mine a fost important să am aceste personaje direct de la început, deoarece îmi plac responsabilitățile clare și, de asemenea, liniile clare de raportare, plus o organizație care este ușor de înțeles pentru întreaga echipă.

  “Știind acum cum arată reglementările, suntem în mijlocul procesului de a analiza cu adevărat  fiecare dintre aceste departamente – cum credem că acestea trebuie să fie modelate în viitor pentru a extrage maximul ca echipă.”

  În ultimele luni, McLaren a luat niște motoare de la Mercedes pentru anul 2021 și le actualizează în acest moment în tunelul de vânt.

  Sursa: GP24 Author, Adrian Gros

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss