Latest Posts

McLaren F1: Învingerea echipelor de top nu va fi posibilă în 2020, spune Seidl

Vizualizări: 26069

Șeful echipei McLaren F1, Andreas Seidl, consideră că va fi „imposibil” pentru McLaren să preia primele trei echipe de top într-o luptă directă pentru titlul de Campionat Mondial, până când va intra în vigoare plafonul bugetar.

Aceasta este admiterea șefului echipei, Andreas Seidl, care este totuși optimist în privința șanselor lui McLaren din 2021, după o recuperare puternică din sezonul F1 2019. “Credem că ne putem îmbunătăți poziția cu noile reguli financiare care vor introduce un plafon bugetar începând cu 2021”.

„Cu un nou tunel aerodinamic și un nou simulator extrem de sofisticat și, desigur, pasiunea uriașă a oamenilor noștri foarte talentați, sunt încrezător că putem ajunge la echipele principale și să ne apropiem de ele”, a adăugat Seidl.

“În acest moment, nu este posibil pentru o echipă ca McLaren să fie în primul rând, deoarece Mercedes, Ferrari și Red Bull au un buget mult mai mare. Dar, de asemenea, trebuie spus că au făcut o treabă mai bună”, a spus el.

Sursa: McLaren F1 / GP24 Author, Adrian Gros
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

McLaren F1 / GP24 Author, Adrian Gros

Latest Posts

Don't Miss