More

  Latest Posts

  McLaren F1: Învingerea echipelor de top nu va fi posibilă în 2020, spune Seidl

  Șeful echipei McLaren F1, Andreas Seidl, consideră că va fi „imposibil” pentru McLaren să preia primele trei echipe de top într-o luptă directă pentru titlul de Campionat Mondial, până când va intra în vigoare plafonul bugetar.

  Aceasta este admiterea șefului echipei, Andreas Seidl, care este totuși optimist în privința șanselor lui McLaren din 2021, după o recuperare puternică din sezonul F1 2019. “Credem că ne putem îmbunătăți poziția cu noile reguli financiare care vor introduce un plafon bugetar începând cu 2021”.

  „Cu un nou tunel aerodinamic și un nou simulator extrem de sofisticat și, desigur, pasiunea uriașă a oamenilor noștri foarte talentați, sunt încrezător că putem ajunge la echipele principale și să ne apropiem de ele”, a adăugat Seidl.

  “În acest moment, nu este posibil pentru o echipă ca McLaren să fie în primul rând, deoarece Mercedes, Ferrari și Red Bull au un buget mult mai mare. Dar, de asemenea, trebuie spus că au făcut o treabă mai bună”, a spus el.

  Sursa: McLaren F1 / GP24 Author, Adrian Gros

  Photocredit: Getty Images


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss