More

  Latest Posts

  McLaren F1 deschiși față de posibilitatea de a îl avea pe Alonso ca pilot de testare în 2019

  Zak Brown este doritor de a îl păstra pe Fernando Alonso implicat în activitățile echipei McLaren F1, lăsând ușa deschisă posibilității de a îl vedea pe Alonso la volanul mașinii 2019 în calitate de pilot de testare.

  Alonso va lua ultimul său start în Formula 1, weekend-ul acesta la Abu Dhabi, acesta părăsind sportul pentru a urmări alte interese în lumea motorsportului, dar, aparent va rămâne parte a familiei McLaren, acesta participând pentru echipă la Indy 500 anul viitor.

  McLaren îi vor avea ca piloți pe Lando Norris și pe Carlos Sainz Jr. anul viitor, dar Brown este încrezător că Alonso va rămâne implicat în partea de Formula 1 a echipei.

  „Fernando este extrem de inteligent, foarte experimentat, iubește Formula 1, iubește pistele. Dacă nu este la o cursă WEC sau o cursă F1, este la o cursă Indycar sau la pista sa de karturi, deci cred că ar fi dificil să îl țină cineva departe de pistă,” spune Brown.

  „Cred că îl veți vedea pe la McLaren. Rămâne parte a familiei, deci cred că influența sa va fi simțită în special de piloții noștri noi, pe care îi va ajuta. Îl cunoaște pe Carlos foarte bine și a ajuns să îl cunoască bine și pe Lando, deci cred că experiența sa va fi foarte benefică din punctul acesta de vedere.

  „Apoi cu inginerii pe care îi va ajuta să înțeleagă mai bine mașina de anul viitor, cu feedback-ul piloților, cu ceea ce Fernando poate să facă în astfel de situații sunt din nou foarte încrezător că experiența sa va fi foarte valoroasă pentru noi.”

  Întrebat dacă Alonso va putea testa mașina din 2019 Brown a spus: „Da, nu aș putea elimina această posiblitate.”

  „Dacă vrea să testeze mașina suntem deschiși față această posibilitate și feedback-ul său în legătură cu mașina va fi foarte folositor. Dar vom trece podul acesta când vom prmi acel telefon. Un loc în mașină însă, nu există.”

  Foto-credit: McLaren F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss