GP24 Media

LATEST POSTS

McLaren F1 deschiși față de posibilitatea de a îl avea pe Alonso ca pilot de testare în 2019

Vizualizări: 9511

Zak Brown este doritor de a îl păstra pe Fernando Alonso implicat în activitățile echipei McLaren F1, lăsând ușa deschisă posibilității de a îl vedea pe Alonso la volanul mașinii 2019 în calitate de pilot de testare.

Alonso va lua ultimul său start în Formula 1, weekend-ul acesta la Abu Dhabi, acesta părăsind sportul pentru a urmări alte interese în lumea motorsportului, dar, aparent va rămâne parte a familiei McLaren, acesta participând pentru echipă la Indy 500 anul viitor.

McLaren îi vor avea ca piloți pe Lando Norris și pe Carlos Sainz Jr. anul viitor, dar Brown este încrezător că Alonso va rămâne implicat în partea de Formula 1 a echipei.

„Fernando este extrem de inteligent, foarte experimentat, iubește Formula 1, iubește pistele. Dacă nu este la o cursă WEC sau o cursă F1, este la o cursă Indycar sau la pista sa de karturi, deci cred că ar fi dificil să îl țină cineva departe de pistă,” spune Brown.

„Cred că îl veți vedea pe la McLaren. Rămâne parte a familiei, deci cred că influența sa va fi simțită în special de piloții noștri noi, pe care îi va ajuta. Îl cunoaște pe Carlos foarte bine și a ajuns să îl cunoască bine și pe Lando, deci cred că experiența sa va fi foarte benefică din punctul acesta de vedere.

„Apoi cu inginerii pe care îi va ajuta să înțeleagă mai bine mașina de anul viitor, cu feedback-ul piloților, cu ceea ce Fernando poate să facă în astfel de situații sunt din nou foarte încrezător că experiența sa va fi foarte valoroasă pentru noi.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Întrebat dacă Alonso va putea testa mașina din 2019 Brown a spus: „Da, nu aș putea elimina această posiblitate.”

„Dacă vrea să testeze mașina suntem deschiși față această posibilitate și feedback-ul său în legătură cu mașina va fi foarte folositor. Dar vom trece podul acesta când vom prmi acel telefon. Un loc în mașină însă, nu există.”

Foto-credit: McLaren F1

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES