GP24 Media

LATEST POSTS

McLaren este la același nivel cu echipele de uzină – Ricciardo

Vizualizări: 13201

McLaren nu este „în niciun mod inferioară” față de echipele de uzină din Formula 1, spune Ricciardo. Australianul a luat decizia șoc, de a se muta la formația din Woking începând cu 2021, anul trecut, în timpul lockdown-ului.

„După anunțul lui Carlos Sainz, mi-am dat seama că este momentul să acționez și eu”, declară Ricci pentru Auto Hebdo. „Nu a fost o decizie ușoară, pentru că sezonul nici măcar nu începuse și a fost chiar mai dificil să îi anunț pe colegii de la Renault. Dar am luat decizia, raportându-mă la campania din 2019. A fost destul de greu de digerat pentru echipă.”

Totuși, nu a fost prea ușor nici pentru el, fiindcă Renault a progresat mult în 2020, iar experții consideră că acesta va fi un pas în spate pentru pilot. Cu toate acestea, nu este dezamăgit că a părăsit formația:

„Mă simt mândru. Mândru de ceea ce am realizat și de progresul echipei. Consider că am contribuit la acel progres – am făcut tot ce am putut. Poate că doi ani, reprezintă o perioadă scurtă, dar am încheiat sezonul trecut, într-o formă mult mai bună decât în 2019. Și de asta sunt trist că plec, dar nu dezamăgit.”

Ricciardo a ținut să-și apere noua echipă: „Ar fi fost un pas înapoi, dacă nu era vorba de McLaren. Ei au un loc special în acest sport. Nu e ca și cum ar fi o formație nouă, micuță – are o istorie bogată și a avut parte de succes. Vorbim adesea de Tifosi și Ferrari, dar McLaren primește cam la fel de multă atenție.”

„Da, folosește motoarele altui producător, dar în rest, este la același nivel cu echipele de uzină. Sunt respectați și tratați ca o echipă de uzină. Timpul își va spune cuvântul în ceea ce ne privește, dar sunt încrezător.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES