More

  Latest Posts

  McLaren este la același nivel cu echipele de uzină – Ricciardo

  McLaren nu este „în niciun mod inferioară” față de echipele de uzină din Formula 1, spune Ricciardo. Australianul a luat decizia șoc, de a se muta la formația din Woking începând cu 2021, anul trecut, în timpul lockdown-ului.

  „După anunțul lui Carlos Sainz, mi-am dat seama că este momentul să acționez și eu”, declară Ricci pentru Auto Hebdo. „Nu a fost o decizie ușoară, pentru că sezonul nici măcar nu începuse și a fost chiar mai dificil să îi anunț pe colegii de la Renault. Dar am luat decizia, raportându-mă la campania din 2019. A fost destul de greu de digerat pentru echipă.”

  Totuși, nu a fost prea ușor nici pentru el, fiindcă Renault a progresat mult în 2020, iar experții consideră că acesta va fi un pas în spate pentru pilot. Cu toate acestea, nu este dezamăgit că a părăsit formația:

  „Mă simt mândru. Mândru de ceea ce am realizat și de progresul echipei. Consider că am contribuit la acel progres – am făcut tot ce am putut. Poate că doi ani, reprezintă o perioadă scurtă, dar am încheiat sezonul trecut, într-o formă mult mai bună decât în 2019. Și de asta sunt trist că plec, dar nu dezamăgit.”

  Ricciardo a ținut să-și apere noua echipă: „Ar fi fost un pas înapoi, dacă nu era vorba de McLaren. Ei au un loc special în acest sport. Nu e ca și cum ar fi o formație nouă, micuță – are o istorie bogată și a avut parte de succes. Vorbim adesea de Tifosi și Ferrari, dar McLaren primește cam la fel de multă atenție.”

  „Da, folosește motoarele altui producător, dar în rest, este la același nivel cu echipele de uzină. Sunt respectați și tratați ca o echipă de uzină. Timpul își va spune cuvântul în ceea ce ne privește, dar sunt încrezător.”

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss