GP24 Media

LATEST POSTS

McLaren dezvăluie mașina MCL36 2022 F1 cu un model actualizat

McLaren
Vizualizări: 15209

McLaren și-a dezvăluit mașina pentru sezonul 2022 de Formula 1, MCL36 prezentând și o imagine actualizată a modelelor anterioare ale echipei.

McLaren și-a dezvăluit mașina pentru sezonul de deschidere al noilor reglementări ale Formulei 1 în 2022, MCL36 prezentând și o imagine actualizată a modelelor anterioare ale echipei. Într-un eveniment live desfășurat vineri la fabrica sa din Woking, cu piloții Lando Norris și Daniel Ricciardo, echipa britanică a devenit a patra echipă care și-a dezvăluit noua mașină – în urma modelelor din 2022 dezvăluite de Haas și Aston Martin și evenimentul Red Bull de la începutul acestei săptămâni. 

Dintre cele trei modele din 2022 prezentate până acum, MCL36 se remarcă prin faptul că prezintă o a treia interpretare diferită a noilor reglementări privind caroseria spate – mașina fiind similară cu abordarea Aston în extinderea suprafețelor spre spate, spre deosebire de Haas, care lasă expusă mai mult din suprafața superioară a podelei.

McLaren MCL36

Spre deosebire de Aston, caroseria noului McLaren pare să nu fie atât de strânsă în jurul motorului său Mercedes. Culorile MCL36 păstrează elementul principal portocaliu papaya, dar detaliul secundar albastru este mai deschis pentru 2022. Culorile mașinii par a fi mult mai apropiate de culoarea unică inspirată de sponsorul echipei Gulf pe care McLaren a condus-o la Marele Premiu de la Monaco 2021, decât în ​​comparație cu albastrul mai închis pe care l-a folosit echipa în ultimele patru sezoane.

În același eveniment, McLaren a dezvăluit și modelele mașinilor care vor intra în campania IndyCar 2022 pentru Pato O’Ward și Felix Rosenqvist, precum și pentru echipa care va intra pentru prima dată în Extreme E – toate acestea de la culorile de pe MCL36. Vorbind în momentul în care MCL36 a fost dezvăluit, CEO-ul McLaren, Zak Brown, a spus: „Sunt încântat să văd că lansăm astăzi toate cele trei programe McLaren Racing în campionatele de Formula 1, IndyCar și Extreme E.

„Este o premieră pentru noi ca echipă și în lumea mai largă a sporturilor cu motor și a fost fantastic să văd cât de entuziasmați au fost fanii când se pregătesc să ni se alăture în următoarea parte a călătoriei noastre. „Echipa noastră de Formula 1 continuă să facă progrese mari de la an la an, cu Andreas Seidl [directorul echipei] la cârmă, iar această nouă eră a regulamentelor reprezintă o oportunitate reală pentru echipă.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Sunt încântat să-i văd pe Lando și Daniel urcându-se la volanul MCL36. „Lando a făcut progrese grozave în 2021, obținând patru podiumuri, iar victoria senzațională a lui Daniel la Monza a amintit echipei cum se simte când câștigă din nou. „Pe măsură ce ne îndreptăm spre 2022, căutăm să construim pe acest progres și să reducem și mai mult decalajul față de echipele din față.”

McLaren este a doua echipă care și-a lansat sezonul 2022 prin dezvăluirea unei mașini fizice – Haas optând pentru a lansa doar imagini randate ale VF-22 (cu designul inițial real al echipei americane urmând să fie dezvăluit cu un scurt eveniment de lansare) în pitlane la primul test de la Barcelona luna trecută) și Red Bull pictând o mașină de spectacol de F1 în schema de culori pe care RB18-ul său o va folosi în acest an.

James Key, directorul executiv al McLaren, tehnic, a spus că echipa sa „poate fi mândră că prezintă o mașină adevărată pentru că este absolut grozavă”. El a adăugat: „Este mașina pe care o vom lua la Barcelona. Da, am ascuns câteva bucăți din motive evidente, există câteva zone sensibile, dar toate acestea se vor vedea când vom conduce mașina.” Modelul programului McLaren Shadow Esports a fost dezvăluit și el la evenimentul live de la Woking.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI!
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES