Latest Posts

McLaren dezvăluie designul modificat al mașinii pentru finalul sezonului de la Abu Dhabi

Vizualizări: 45687

McLaren a dezvăluit designul modificat al Formulei 1 pentru Marele Premiu de la Abu Dhabi de la finalul sezonului, prezentând lucrările unui artist libanez pentru campania sa “Driven by Change”.

McLaren F1 a lansat Driven by Change împreună cu unul dintre sponsorii săi cheie, Vuse, cu ocazia cursei de anul trecut de la Abu Dhabi, oferind o platformă pentru creativii oamenii creativi. Pentru ultima rundă din acest sezon de pe circuitul Yas Marina, McLaren F1 a colaborat cu artista libaneză Anna Tangles pentru a conferi un aspect nou mașinii MCL36.

McLaren

Păstrând culorile papaya și albastru ale echipei, lucrarea lui Anna Tangles apare pe sidepods și pe aripa față, cu forme care par ca alunecă spre asfalt, care se întrepătrund pentru a da designului un model inedit. Modelele înlocuiesc culorile obișnuite care apar pe mașină, menținându-se în același timp în concordanță cu livrea și designul mai larg. Designul a fost dezvăluită miercuri seară pe insula Yas Island din Abu Dhabi, înainte de a rula pe mașinile lui Lando Norris și Daniel Ricciardo pe parcursul weekend-ului, acesta din urmă în ultima sa apariție pentru echipă.

„Fiind un fan de-o viață al F1, nu am crezut niciodată că într-o zi îmi voi vedea operele de artă expuse la un mare premiu, iar acest lucru se datorează lui Driven by Change”, a declarat Anna Tangles. „Îmi dedic timpul liber pentru a instrui și a încuraja alți artiști, în special alte femei creatoare din Orientul Mijlociu, să își îmbrățișeze pasiunea și abilitățile, așa că este un privilegiu să fac parte dintr-o comunitate care susține aceeași ambiție de a împuternici în acest fel artiștii sub-reprezentați”.

McLaren

Louise McEwen, director executiv de brand și marketing la echipa McLaren F1, a adăugat: „Suntem încântați să reprezentăm din nou designul unui artist emergent pe mașinile noastre de curse, promovând creativitatea împreună cu Vuse. Anna Tangles produce lucrări de artă uimitoare și are o poveste puternică care întruchipează perfect spiritul și valorile campaniei Driven by Change”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Inițiativa construiește o moștenire pe care suntem încântați să continuăm să o impulsionăm, folosind platforma noastră globală pentru a amplifica talentul creativității emergențente”. Pentru cursa din 2021, McLaren a rulat un design realizat de artistul Rabab Tantawy din Emiratele Arabe Unite pentru a debuta campania Drive by Change.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss