More

  Latest Posts

  McLaren dezvăluie data de lansare a noii mașini de F1

  Echipa McLaren va dezvălui noul său challenger MCL36 într-un eveniment online în seara de 11 februarie.

  Echipa din Woking este a treia echipă care dezvăluie data de lansare până acum, Aston Martin optând pentru 10 februarie, iar Ferrari numind 17 februarie.

  Toate cele trei date anunțate până acum sugerează că echipele în cauză intenționează să organizeze „zile de filmare” înainte de începerea testelor oficiale de la Barcelona pe 23 februarie.

  În mod neobișnuit, McLaren urmează să lanseze programele pentru 2022 ale tuturor celor patru echipe ale sale la același eveniment, cu proiectele sale IndyCar, Extreme E și Shadow esports. Compania a achiziționat recent un pachet majoritar în echipa Arrow McLaren SP IndyCar.

  Evenimentul va fi transmis în direct pe Sky Sports F1.

  McLaren

  Într-o coloană de pe site-ul web al echipei, CEO-ul McLaren, Zak Brown, a indicat că 2022 va fi un an mare pentru organizație.

  „Construit pe o moștenire de șase decenii, McLaren intră în noul sezon cu acreditările noastre de curse susținute de o planificare riguroasă și investiții strategice”, a spus el.

  „În Formula 1, vom dezvălui în curând noua noastră mașină, construită pentru a reflecta schimbările semnificative ale reglementărilor tehnice.

  „Am achiziționat echipa Arrow McLaren SP IndyCar și, de asemenea, vom deschide noi tehnologii electrice datorită noului nostru program Extreme E. Din multe motive, toți cei de la McLaren sunt încântați de oportunitățile care se așteaptă în acest an.

  „Ultimele două sezoane au fost provocatoare pentru toată lumea din cauza pandemiei de Covid-19. Nu numai din punct de vedere uman, ci și economic și logistic. Ne-am adaptat pentru a depăși dificultățile care au afectat toată lumea de pe glob.

  „Dar pe măsură ce ne pregătim pentru sezonul următor, suntem încrezători că, pe parcursul diferitelor campionate în care concuram, promoterii, autoritățile de reglementare și propriii noștri parteneri vor face față oricăror provocări cu curaj și hotărârea de a reuși.”

  Brown este optimist cu privire la perspectivele echipei pentru F1 anul acesta, care va prezenta un record de 23 de curse.

  „Ne îndreptăm spre noul sezon de Formula 1 cu un obiectiv clar de a construi pe bazele progresului nostru recent”, a spus el.

  „În ultimii trei ani, McLaren s-a bucurat de cea mai bună formă de mai bine de un deceniu. În 2021, am terminat pe locul patru în campionatul constructorilor de Formula 1, strângând 275 de puncte, la doar 48,5 puncte de locul trei și confortabil înaintea locului cinci.

  „Dar suntem încă la început în călătoria noastră pentru a ne întoarce în faţa grilei. Rămânem ambițioși și hotărâți, dar realiști.”

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss