More

  Latest Posts

  McLaren confirmă prezența la Indy 500 în 2019 cu Fernando Alonso la volan

  McLaren vor reveni la Indianapolis 500 în 2019 cu Fernando Alonso la volan, pilotul spaniol încercând să completeze tripla coroană a motorsportului.

  În urma confirmării în august cum că nu va mai concura în F1 pentru 2019, Alonso a evaluat un număr de posibile evenimente la care ar putea participa anul următor, inclusiv cursa Indy  500, în care a mai concurat în anul 2017 cu McLaren.

  Mclaren de asemenea au fost deschiși în legătură cu dorința lor de a reveni la Indianapolis în ciuda faptului că au eliminat posibilitatea unui sezon întreg de IndyCar.

  Sâmbătă, McLaren au confirmat că vor lua parte la cursa Indy 500 de anul viitor, cu Alonso pilotând, sub numele de „McLaren Racing.”

  „Am spus de mult timp că vreau să câștiga tripla coroană. Am avut parte de o experiență incredibilă la Indianapolis în 2017, și am știut în inima mea că trebuie să revin dacă va apărea o oportunitate,” spune Alonso.

  „Sunt foarte fericit să revin cu McLaren. Asta a fost întotdeauna prima mea opțiune, atâta timp cât echipa era dornică să facă asta, deci sunt încântat că au luat această decizie. Este o cursă dificilă și ne vom lupta contra cei mai buni, deci va fi o încercare grozavă. Dar pentru astfel de experiențe concurăm.

  „Unul dintre lucrurile pe care abia le aștept este să văd iar fanii, care sunt absolut fantastici.”

  CEO-ul McLaren Racing, Zak Brown a adăugat: ”Suntem încântați să revenim la „BrickYard” și la cursa asta incredibilă. McLaren au avut o relație lungă și dragă cu Indianapolis 500, și este o situație de treburi neterminate pentru noi și Fernando.”

  O victorie la Indy 500 l-ar vedea pe Alonso completându-și tripla coroană, în urma victoriilor sale de la Marele Premiu din Monaco (2006 și 2007) și victoria de la cele 24 de ore de LeMans (2018). Acest lucru nu a mai fost îndeplinit decât o singură dată, în 1972, de Graham Hill.

   

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss