Latest Posts

McLaren confirmă prezența la Indy 500 în 2019 cu Fernando Alonso la volan

Vizualizări: 24458

McLaren vor reveni la Indianapolis 500 în 2019 cu Fernando Alonso la volan, pilotul spaniol încercând să completeze tripla coroană a motorsportului.

În urma confirmării în august cum că nu va mai concura în F1 pentru 2019, Alonso a evaluat un număr de posibile evenimente la care ar putea participa anul următor, inclusiv cursa Indy  500, în care a mai concurat în anul 2017 cu McLaren.

Mclaren de asemenea au fost deschiși în legătură cu dorința lor de a reveni la Indianapolis în ciuda faptului că au eliminat posibilitatea unui sezon întreg de IndyCar.

Sâmbătă, McLaren au confirmat că vor lua parte la cursa Indy 500 de anul viitor, cu Alonso pilotând, sub numele de „McLaren Racing.”

„Am spus de mult timp că vreau să câștiga tripla coroană. Am avut parte de o experiență incredibilă la Indianapolis în 2017, și am știut în inima mea că trebuie să revin dacă va apărea o oportunitate,” spune Alonso.

„Sunt foarte fericit să revin cu McLaren. Asta a fost întotdeauna prima mea opțiune, atâta timp cât echipa era dornică să facă asta, deci sunt încântat că au luat această decizie. Este o cursă dificilă și ne vom lupta contra cei mai buni, deci va fi o încercare grozavă. Dar pentru astfel de experiențe concurăm.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Unul dintre lucrurile pe care abia le aștept este să văd iar fanii, care sunt absolut fantastici.”

CEO-ul McLaren Racing, Zak Brown a adăugat: ”Suntem încântați să revenim la „BrickYard” și la cursa asta incredibilă. McLaren au avut o relație lungă și dragă cu Indianapolis 500, și este o situație de treburi neterminate pentru noi și Fernando.”

O victorie la Indy 500 l-ar vedea pe Alonso completându-și tripla coroană, în urma victoriilor sale de la Marele Premiu din Monaco (2006 și 2007) și victoria de la cele 24 de ore de LeMans (2018). Acest lucru nu a mai fost îndeplinit decât o singură dată, în 1972, de Graham Hill.

 

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss