Latest Posts

McLaren ar fi putut să oprească plecarea lui Sainz la Ferrari- spune Zak Brown

Vizualizări: 10075

McLaren va avea o nouă distribuție începând cu 2021, Daniel Ricciardo venind în locul lui Sainz ca partener pentru Lando Norris. Potrivit lui Zak Brown, jocul de-a  „scaunele muzicale”, ar fi putut fi prevenit de McLaren, dacă s-ar fi dorit. Brown a fost invitat al podcast-ului „Beyond The Grid”, unde a făcut mai multe dezvăluiri.

„Am fi putut îl păstrăm– aveam o înțelegere care ne permitea împiedicăm plecarea- am avut o opțiune. Am încercat, în schimb, îl aducem pe Daniel încă din 2018, deci el a fost mereu primul pe listă, și când Andreas Seidl ni s-a alăturat, am păstrat legătura cu Ricci.”

McLaren ar fi putut să oprească plecarea lui Sainz la Ferrari- spune Zak Brown

Discuțiile cu australianul se desfășurau de mult. Am înțeles nu e fericit la Renault, deci putem spune s-au aliniat astrele, căci noi l-am vrut pe Daniel, iar Carlos a vrut la Ferrari. Am fi putut refuzăm, dar am avut un interes și ne-am gândit dacă noi rămânem cu Daniel și Carlos cu Ferrari, toată lumea e fericită.”

În mod cert, nu l-am fi lăsat pe Carlos plece dacă nu eram siguri putem conta pe Ricciardo, dar lucrurile au mers bine și fiecare a ajuns unde și-a dorit.”

Marele anunț, venit înaintea începerii sezonului actual, a însemnat faptul Sainz a trebuit concureze pentru echipă până la finalul anului știind va pleca. Deși spaniolul a mai avut unele frustrări în 2020, Brown a spus relația dintre ei nu s-a deteriorat, așa cum s-a întâmplat în alte cazuri, cu echipele rivale.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

McLaren ar fi putut să oprească plecarea lui Sainz la Ferrari- spune Zak Brown

„Modul în care se separă drumurile noastre este minunat, deoarece e armonie în garaj. Carlos tot ce are mai bun, noi livrăm la maxim, iar când privești modul în care se despart Vettel și Ferrari, sau Sergio și Racing Point, realizezi nu a fost vreun strop de armonie pe acolo.”

„Deci sunt mândru, deoarece relaționarea în cadrul echipei este ceva foarte important pentru mine, iar Carlos este o persoană excepțională, cu care am avut prilejul lucrez. bucur lucrurile merg bine și suntem într-o situație în care toată lumea e fericită.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss