More

  Latest Posts

  McLaren ar fi putut să oprească plecarea lui Sainz la Ferrari- spune Zak Brown

  McLaren va avea o nouă distribuție începând cu 2021, Daniel Ricciardo venind în locul lui Sainz ca partener pentru Lando Norris. Potrivit lui Zak Brown, jocul de-a  „scaunele muzicale”, ar fi putut fi prevenit de McLaren, dacă s-ar fi dorit. Brown a fost invitat al podcast-ului „Beyond The Grid”, unde a făcut mai multe dezvăluiri.

  „Am fi putut îl păstrăm– aveam o înțelegere care ne permitea împiedicăm plecarea- am avut o opțiune. Am încercat, în schimb, îl aducem pe Daniel încă din 2018, deci el a fost mereu primul pe listă, și când Andreas Seidl ni s-a alăturat, am păstrat legătura cu Ricci.”

  Discuțiile cu australianul se desfășurau de mult. Am înțeles nu e fericit la Renault, deci putem spune s-au aliniat astrele, căci noi l-am vrut pe Daniel, iar Carlos a vrut la Ferrari. Am fi putut refuzăm, dar am avut un interes și ne-am gândit dacă noi rămânem cu Daniel și Carlos cu Ferrari, toată lumea e fericită.”

  În mod cert, nu l-am fi lăsat pe Carlos plece dacă nu eram siguri putem conta pe Ricciardo, dar lucrurile au mers bine și fiecare a ajuns unde și-a dorit.”

  Marele anunț, venit înaintea începerii sezonului actual, a însemnat faptul Sainz a trebuit concureze pentru echipă până la finalul anului știind va pleca. Deși spaniolul a mai avut unele frustrări în 2020, Brown a spus relația dintre ei nu s-a deteriorat, așa cum s-a întâmplat în alte cazuri, cu echipele rivale.

  „Modul în care se separă drumurile noastre este minunat, deoarece e armonie în garaj. Carlos tot ce are mai bun, noi livrăm la maxim, iar când privești modul în care se despart Vettel și Ferrari, sau Sergio și Racing Point, realizezi nu a fost vreun strop de armonie pe acolo.”

  „Deci sunt mândru, deoarece relaționarea în cadrul echipei este ceva foarte important pentru mine, iar Carlos este o persoană excepțională, cu care am avut prilejul lucrez. bucur lucrurile merg bine și suntem într-o situație în care toată lumea e fericită.”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss