GP24 Media

LATEST POSTS

McLaren a refuzat cererea lui Toro Rosso ca Norris să îl înlocuiască pe Hartley.

Vizualizări: 12974

McLaren a refuzat o abordare de la Toro Rosso pentru ca pilotul lor de rezervă Formula 1 Lando Norris să îl înlocuiască pe Brendon Hartley pentru restul sezonului din 2018.

Toro Rosso se crede că la cerut lui Norris, care conduce în prezent campionatul de Formula 2, ca înlocuitor al lui Brendon Hartley.
Un purtător de cuvânt al echipei McLaren a declarat pentru RaceFans: “Nu suntem surprinși că alte echipe ne vor aborda șoferii. Ei cred în mod clar că sunt la fel de talentați ca noi. ”

Hartley a fost o surpriză în plus față de componența lui Toro Rosso, când echipa a înlocuit ambii șoferi spre sfârșitul sezonului trecut. El a fost anterior membru al echipei junior ale Red Bull, dar a fost abandonat în 2010.

Norris, campion european de Formula 3, a facut parte din programul pilot al tinerilor de la McLaren din 2016 si a impresionat aparierile testului F1 pentru echipa.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES