Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  McLaren a avut nevoie să înceteze colaborarea cu Honda pentru a găsi propriile defecțiuni, a declarat Zak Brown

  Decizia McLaren de a numai fi cu Honda nu a fost o greșeală, în ciuda succesului pe care producătorul japonez de automobile l-a avut de atunci cu Red Bull, consideră Ross Brawn. După un parteneriat dificil, care a durat din 2015 până în 2017, McLaren și Honda s-au separat înaintea campaniei din 2018, pentru a permite echipei din Woking să treacă la o contract pentru clienții cu Renault.

  Deși revenirea in forma de Honda cu echipei Red Bull, pe care a ajutat-o să câștige trei curse anul trecut și ar putea privi o provocare la titlu anul acesta, Brawn consideră că, în cele din urmă, faptul ca McLaren a renunțat la producătorul japonez a fost cheia pentru a transforma lucrurile în jurul echipei. „Acum au câțiva oameni de calitate și le-a luat ceva timp să recunoască asta”, a spus directorul de conducere al sportului F1.

   

  Oamenii spun că au făcut o mare greșeală de a se deprinde de Honda. Dar, cred că sunt destul de amuzanți, au avut nevoie de asta pentru a recunoaște ceea ce aveau nevoie să facă cu echipa. „Au învinovățit Honda tot timpul și cred că acum ar recunoaște că nu era chiar adevărat. Nu a fost totul. Și în a se desprinde de Honda și a obține un reper, au recunoscut că trebuie să facă ceva cu echipa.

  „Nu știu cum ar fi ajuns la această concluzie decât dacă au pus un motor în spatele mașinii cu care altcineva alerga și cu altcineva s-ar fi descurcat bine. „În acest sens, au recunoscut atunci că au unele probleme mai mari decât motorul și-a trebuit să facă unele schimbări. Și cred că au făcut unele schimbări foarte sensibile.”

  Sunt foarte provocate din punct de vedere economic. Aceasta este o parte a problemei ”, a spus el. „Știu că există un pic de frustrare din partea unor echipe că controalele de costuri nu sunt mai bine controlate, deoarece cred că a trebuit să le punem la un nivel care să fie gestionabil pentru echipele de top. „Dar va fi în continuare o schimbare dramatică pentru echipele de top în ceea ce privește schimbarea structurii lor și așa mai departe.

   

  „Cred că tocmai acest proces va aduce o paritate mai mare între echipele de mijloc si cele de top din F1. Deci cred că există un viitor mai luminos pentru aceleași echipe de la mijlocul terenului. „Noua propunere comercială este mult mai echitabilă. Premii sunt mult mai corect distribuit între echipe. „Deci, aceste echipe, unele dintre ele vor avea o creștere substanțială a premiilor lor, făcând economia lor mai sensibilă.”

  De asemenea, Brawn speră că Williams este capabil să transforme lucrurile și să revină la o poziție adecvată în F1. Întrebat pentru părerile sale despre echipa bazată in Grove, Brawn a spus: „Este o preocupare. Williams a avut câțiva ani foarte săraci și nu poți continua așa. Sponsorii vor pleca, piloții vor pleca, dar au speranța că aceștia pot reveni pe deasupra problemelor lor, deoarece Williams este un nume minunat pentru F1, cu un istoric minunat.

  „Nu vrem să îi pierdem. Distribuția mai echitabilă a banilor pentru premii îi va ajuta un pic, dar nu se pot lăsa pe tot spatele grilei pentru totdeauna. Nu va dura mult așa că ne menținem degetele încrucișate că vor face o treabă mai bună în următoarele două sezoane.

  Sursa: Formula 1 World Championship Ltd.

  Photocredit: McLaren F1  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss