Latest Posts

McLaren a avut nevoie să înceteze colaborarea cu Honda pentru a găsi propriile defecțiuni, a declarat Zak Brown

Vizualizări: 14200

Decizia McLaren de a numai fi cu Honda nu a fost o greșeală, în ciuda succesului pe care producătorul japonez de automobile l-a avut de atunci cu Red Bull, consideră Ross Brawn. După un parteneriat dificil, care a durat din 2015 până în 2017, McLaren și Honda s-au separat înaintea campaniei din 2018, pentru a permite echipei din Woking să treacă la o contract pentru clienții cu Renault.

Deși revenirea in forma de Honda cu echipei Red Bull, pe care a ajutat-o să câștige trei curse anul trecut și ar putea privi o provocare la titlu anul acesta, Brawn consideră că, în cele din urmă, faptul ca McLaren a renunțat la producătorul japonez a fost cheia pentru a transforma lucrurile în jurul echipei. „Acum au câțiva oameni de calitate și le-a luat ceva timp să recunoască asta”, a spus directorul de conducere al sportului F1.

McLaren a avut nevoie să înceteze colaborarea cu Honda pentru a găsi propriile defecțiuni, a declarat Zak Brown

 

Oamenii spun că au făcut o mare greșeală de a se deprinde de Honda. Dar, cred că sunt destul de amuzanți, au avut nevoie de asta pentru a recunoaște ceea ce aveau nevoie să facă cu echipa. „Au învinovățit Honda tot timpul și cred că acum ar recunoaște că nu era chiar adevărat. Nu a fost totul. Și în a se desprinde de Honda și a obține un reper, au recunoscut că trebuie să facă ceva cu echipa.

„Nu știu cum ar fi ajuns la această concluzie decât dacă au pus un motor în spatele mașinii cu care altcineva alerga și cu altcineva s-ar fi descurcat bine. „În acest sens, au recunoscut atunci că au unele probleme mai mari decât motorul și-a trebuit să facă unele schimbări. Și cred că au făcut unele schimbări foarte sensibile.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sunt foarte provocate din punct de vedere economic. Aceasta este o parte a problemei ”, a spus el. „Știu că există un pic de frustrare din partea unor echipe că controalele de costuri nu sunt mai bine controlate, deoarece cred că a trebuit să le punem la un nivel care să fie gestionabil pentru echipele de top. „Dar va fi în continuare o schimbare dramatică pentru echipele de top în ceea ce privește schimbarea structurii lor și așa mai departe.

McLaren a avut nevoie să înceteze colaborarea cu Honda pentru a găsi propriile defecțiuni, a declarat Zak Brown

 

„Cred că tocmai acest proces va aduce o paritate mai mare între echipele de mijloc si cele de top din F1. Deci cred că există un viitor mai luminos pentru aceleași echipe de la mijlocul terenului. „Noua propunere comercială este mult mai echitabilă. Premii sunt mult mai corect distribuit între echipe. „Deci, aceste echipe, unele dintre ele vor avea o creștere substanțială a premiilor lor, făcând economia lor mai sensibilă.”

De asemenea, Brawn speră că Williams este capabil să transforme lucrurile și să revină la o poziție adecvată în F1. Întrebat pentru părerile sale despre echipa bazată in Grove, Brawn a spus: „Este o preocupare. Williams a avut câțiva ani foarte săraci și nu poți continua așa. Sponsorii vor pleca, piloții vor pleca, dar au speranța că aceștia pot reveni pe deasupra problemelor lor, deoarece Williams este un nume minunat pentru F1, cu un istoric minunat.

„Nu vrem să îi pierdem. Distribuția mai echitabilă a banilor pentru premii îi va ajuta un pic, dar nu se pot lăsa pe tot spatele grilei pentru totdeauna. Nu va dura mult așa că ne menținem degetele încrucișate că vor face o treabă mai bună în următoarele două sezoane.

Sursa: Formula 1 World Championship Ltd.
Photocredit: McLaren F1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1 World Championship Ltd.

Latest Posts

Don't Miss