GP24 Media

LATEST POSTS

Mazepin spune că criticile dure sunt irelevante.

Mazepin
Vizualizări: 15302

Nikita Mazepin spune că furtuna de critici pe care a primit-o până acum în noua sa carieră de Formula 1 este „total irelevantă”.

Rookie-ul rus nu a fost doar supranumit „Maze-spin” pe rețelele de socializare, ci a fost supus unor atacuri personale extrem de vitriolice ca urmare a videoclipului înfricoșător apărut înainte de debutul său în F1. Dar tânărul de 22 de ani insistă că l-a ignorat. „Toată lumea are o părere despre toate”, a spus el pentru La Gazzetta dello Sport.

„99 la sută dintre oamenii care vorbesc despre mine o fac pe baza a ceea ce văd la televizor sau pe rețelele de socializare – nu m-au întâlnit niciodată. Deci părerea lor este total irelevantă pentru mine”, a spus Mazepin. „Am avut norocul să cresc într-o familie foarte apropiată, alături de tatăl meu și de alți oameni cu care am trăit cu toți acești 22 de ani. Al lor este singura părere care contează pentru mine”.

Mazepin

„Am făcut greșeli și le fac în continuare ca toți ceilalți, iar când mi se întâmplă, primesc o palmă și mi se spune să nu o mai fac. Așa că învăț și mă îmbunătățesc”, a adăugat el. „Dar sunt încă o ființă umană, așa că mă răsucesc, mă prăbușesc, și uneori nu reușesc”. „Un început al Formulei 1 ca cel pe care l-am avut poate să-ți reducă încrederea și durează ceva timp să-l ridici din nou”. „Absolut este mai greu decât mă așteptam, dar viața este grea și accept asta și sunt aici pentru a prelua controlul asupra ei”.

El reduce relația sa dificilă cu coechipierul lui Haas, Mick Schumacher, insistând că și-a jucat rolul în încercarea unui acord de pace cu germanul. „Este pozitiv”, a spus Mazepin. „L-am invitat recent la Moscova și încă nu mi-a răspuns, dar acestea sunt neînțelegeri, ceea ce este destul de normal într-un mediu competitiv precum Formula 1”.

„Suntem doi tineri care încearcă să aibă o carieră îndelungată în Formula 1. Dar ne cunoaștem de mult și știm cum să găsim o modalitate de a lucra împreună”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: Gazetto dello Sport
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES