More

  Latest Posts

  Mazepin spune că criticile dure sunt irelevante.

  Nikita Mazepin spune că furtuna de critici pe care a primit-o până acum în noua sa carieră de Formula 1 este „total irelevantă”.

  Rookie-ul rus nu a fost doar supranumit „Maze-spin” pe rețelele de socializare, ci a fost supus unor atacuri personale extrem de vitriolice ca urmare a videoclipului înfricoșător apărut înainte de debutul său în F1. Dar tânărul de 22 de ani insistă că l-a ignorat. „Toată lumea are o părere despre toate”, a spus el pentru La Gazzetta dello Sport.

  „99 la sută dintre oamenii care vorbesc despre mine o fac pe baza a ceea ce văd la televizor sau pe rețelele de socializare – nu m-au întâlnit niciodată. Deci părerea lor este total irelevantă pentru mine”, a spus Mazepin. „Am avut norocul să cresc într-o familie foarte apropiată, alături de tatăl meu și de alți oameni cu care am trăit cu toți acești 22 de ani. Al lor este singura părere care contează pentru mine”.

  Mazepin

  „Am făcut greșeli și le fac în continuare ca toți ceilalți, iar când mi se întâmplă, primesc o palmă și mi se spune să nu o mai fac. Așa că învăț și mă îmbunătățesc”, a adăugat el. „Dar sunt încă o ființă umană, așa că mă răsucesc, mă prăbușesc, și uneori nu reușesc”. „Un început al Formulei 1 ca cel pe care l-am avut poate să-ți reducă încrederea și durează ceva timp să-l ridici din nou”. „Absolut este mai greu decât mă așteptam, dar viața este grea și accept asta și sunt aici pentru a prelua controlul asupra ei”.

  El reduce relația sa dificilă cu coechipierul lui Haas, Mick Schumacher, insistând că și-a jucat rolul în încercarea unui acord de pace cu germanul. „Este pozitiv”, a spus Mazepin. „L-am invitat recent la Moscova și încă nu mi-a răspuns, dar acestea sunt neînțelegeri, ceea ce este destul de normal într-un mediu competitiv precum Formula 1”.

  „Suntem doi tineri care încearcă să aibă o carieră îndelungată în Formula 1. Dar ne cunoaștem de mult și știm cum să găsim o modalitate de a lucra împreună”.

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Gazetto dello Sport

  Photocredit: Getty Images


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss