GP24 Media

LATEST POSTS

Mazepin va rata Marele Premiu din Abu Dhabi după un test pozitiv pentru Covid-19

Mazepin
Vizualizări: 10488

Pilotul Haas Nikita Mazepin va rata Marele Premiu de la Abu Dhabi după ce a fost testat pozitiv pentru Covid-19.

Rusul a fost testat la fața locului la Circuitul Yas Marina, iar rezultatul a fost pozitiv atât la primul test cât şi la cel de-al doilea.

Pilotul de rezervă Pietro Fittipaldi se află în Abu Dhabi, însă, deoarece brazilianul nu a participat la cel puțin o sesiune în acest weekend, nu este eligibil să participe.

Drept urmare, Haas va conduce doar o mașină – cu Mick Schumacher la volan – pentru cursa de duminică. Germanul va ocupa locul 19. Mazepin trebuia să înceapă din P20.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

O declarație comună privind testul pozitiv al lui Mazepin a spus: „Echipa FIA, Formula 1 și Haas F1 pot confirma astăzi că în timpul testării PCR la fața locului pentru Marele Premiu FIA Formula 1 Abu Dhabi 2021, Nikita Mazepin a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Cu protocoalele COVID-19, el nu va mai participa la acest eveniment. Toate contactele au fost declarate.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Nu va exista un pilot înlocuitor în conformitate cu articolul 31.1 din Regulamentul Sportiv FIA 2021 de Formula 1, care interzice oricărui pilot să înceapă cursa care nu a participat la cel puțin o sesiune de antrenamente.

„Procedurile stabilite de FIA și Formula 1 nu vor asigura un impact mai larg asupra Marelui Premiu de la Abu Dhabi”.

Haas a adăugat într-o declarație suplimentară: „Nikita este bine din punct de vedere fizic, fiind asimptomatic, dar acum se va autoizola și va adera la liniile directoare ale autorităților relevante de sănătate publică, siguranța fiind prioritatea supremă pentru toate părțile implicate.

„Echipa Uralkali Haas F1 îi urează numai bine lui Nikita și așteptăm cu nerăbdare să se întoarcă pe pista de curse la începutul anului 2022 pentru teste de pre-sezon.”

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES