GP24 Media

LATEST POSTS

Mayr-Melnhof a dovedit că ”face față” în ERC

Vizualizări: 19851

Niki Mayr-Melnhof spune că faptul că a obținut al doilea cel mai bun timp pe SS13, la Raliul Islas Canarias, este dovada faptului că „face față” cu noul său Ford Fiesta R5 MkII.

Doar Alexey Lukyanuk, câștigătorul Campionatului European de Raliuri FIA din acest an, a fost mai rapid la testul de 11,85 kilometri, dovadă a progresului continuu al fostului pilot de curse Mayr-Melnhof cu echipa de raliuri DriftCompany.

„La începutul sezonului ne luptam atât de mult cu această mașină, dar ne obișnuim cu ea din ce în ce mai mult”, a declarat campionul austriac din 2018, care este copilotat de compatriotul său Poldi Weisersheimb. „Mulțumesc lui Poldi și întregii echipe, au făcut o treabă grozavă cu noua mașină.”

Mayr-Melnhof ar fi putut termina pe o poziție mai înaltă decât eventualul său P16, așa cum a explicat el. „A fost un raliu uimitor, ne-am distrat foarte mult, dar am avut ghinion cu ambreiajul [în primul stadiu]. Dar am fost al optulea general [în etapa a doua] cu momente bune, muncind din greu și, de asemenea, distrându-ne mult în mașină.”

Sursa: European Rally Championship
Photocredit: European Rally Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES