More

  Latest Posts

  Mayr-Melnhof a dovedit că ”face față” în ERC

  Niki Mayr-Melnhof spune că faptul că a obținut al doilea cel mai bun timp pe SS13, la Raliul Islas Canarias, este dovada faptului că „face față” cu noul său Ford Fiesta R5 MkII.

  Doar Alexey Lukyanuk, câștigătorul Campionatului European de Raliuri FIA din acest an, a fost mai rapid la testul de 11,85 kilometri, dovadă a progresului continuu al fostului pilot de curse Mayr-Melnhof cu echipa de raliuri DriftCompany.

  „La începutul sezonului ne luptam atât de mult cu această mașină, dar ne obișnuim cu ea din ce în ce mai mult”, a declarat campionul austriac din 2018, care este copilotat de compatriotul său Poldi Weisersheimb. „Mulțumesc lui Poldi și întregii echipe, au făcut o treabă grozavă cu noua mașină.”

  Mayr-Melnhof ar fi putut termina pe o poziție mai înaltă decât eventualul său P16, așa cum a explicat el. „A fost un raliu uimitor, ne-am distrat foarte mult, dar am avut ghinion cu ambreiajul [în primul stadiu]. Dar am fost al optulea general [în etapa a doua] cu momente bune, muncind din greu și, de asemenea, distrându-ne mult în mașină.”

  Sursa: European Rally Championship

  Photocredit: European Rally Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss