Latest Posts

Maximilian Günther își poate pierde locul în Formula E a lui Felipe Nasr

Vizualizări: 28583

Dupa doar trei curse, aventura Formula E pentru lui Maximilian Günther ar putea fi deja terminata: Pilotul ex-Formula 1 Felipe Nasr ar trebui sa-l inlocuiasca începând de la E-prix Mexican pe 16 februarie.

Maximilian Günther riscă să-și piardă locul în echipa GEOX Dragon după doar trei curse din sezonul 2018/19. După cum raportează portalul “E-racing365”, germanul ar trebui deja înlocuit la următoarea cursă din Mexico City pe 16 februarie de fostul pilot de Formula 1 Felipe Nasr din Brazilia.

Potrivit “E-racing365”, Nasr ar trebui să concureze “cea mai mare parte din restul sezonului”. Câte curse acest lucru include în mod specific și dacă Günther ar trebui să se întoarcă din nou la cockpit-ul GEOX Dragon, nu este menționat. Cu toate acestea, E-Prix de la Roma din 13 aprilie se contrazice cu cursa campionatului IMSA din Long Beach, unde Nasr apără campionatul. Günther însuși a fost inițial inaccesibil pentru o opinie.

Nasr, care a condus pentru Sauber în Formula 1 în 2015 și 2016, negociază cu GEOX Dragon de ceva timp. În testul de începător după ePrix din Marrakech el a fost de asemenea chemat ca pilot pentru echipa lui Jay Penske, dar în cele din urmă nu a condus mașina.

Günther este in prezent fara puncte de campionat dupa un inceput dificil al sezonului, dar a facut o prima impresie buna la E-Prix din Santiago de Chile, fiind mai rapid in calificari decat coechipierul sau Jose Maria Lopez si in cursa ajuns la locul șase până când un eșec tehnic și a încheiat cursa prematur.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss