More

  Latest Posts

  Maximilian Günther își poate pierde locul în Formula E a lui Felipe Nasr

  Dupa doar trei curse, aventura Formula E pentru lui Maximilian Günther ar putea fi deja terminata: Pilotul ex-Formula 1 Felipe Nasr ar trebui sa-l inlocuiasca începând de la E-prix Mexican pe 16 februarie.

  Maximilian Günther riscă să-și piardă locul în echipa GEOX Dragon după doar trei curse din sezonul 2018/19. După cum raportează portalul “E-racing365”, germanul ar trebui deja înlocuit la următoarea cursă din Mexico City pe 16 februarie de fostul pilot de Formula 1 Felipe Nasr din Brazilia.

  Potrivit “E-racing365”, Nasr ar trebui să concureze “cea mai mare parte din restul sezonului”. Câte curse acest lucru include în mod specific și dacă Günther ar trebui să se întoarcă din nou la cockpit-ul GEOX Dragon, nu este menționat. Cu toate acestea, E-Prix de la Roma din 13 aprilie se contrazice cu cursa campionatului IMSA din Long Beach, unde Nasr apără campionatul. Günther însuși a fost inițial inaccesibil pentru o opinie.

  Nasr, care a condus pentru Sauber în Formula 1 în 2015 și 2016, negociază cu GEOX Dragon de ceva timp. În testul de începător după ePrix din Marrakech el a fost de asemenea chemat ca pilot pentru echipa lui Jay Penske, dar în cele din urmă nu a condus mașina.

  Günther este in prezent fara puncte de campionat dupa un inceput dificil al sezonului, dar a facut o prima impresie buna la E-Prix din Santiago de Chile, fiind mai rapid in calificari decat coechipierul sau Jose Maria Lopez si in cursa ajuns la locul șase până când un eșec tehnic și a încheiat cursa prematur.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss