GP24 Media

LATEST POSTS

Max Verstappen și-a exprimat încântarea față de rezultatul obținut astăzi

Vizualizări: 10211

După ce a adjudecat prima poziție în testul de astăzi din Bahrain, Max Verstappen și-a exprimat încântarea față de rezultatul obținut în prima sesiune de teste din 2021. Olandezul este încrezător că poate să se bată de la egal la egal cu piloții Mercedes.

Pilotul olandez a semnat referința în prima zi de teste din Bahrain. Cu un excelent 1:31.146, Verstappen a fost cu peste două zecimi mai rapid decât cel mai apropiat rival și a impresionat prin cele 139 tururi parcurse astăzi, cele mai multe dintre toți piloții participanți la testul de azi.

“A fost o zi foarte pozitivă. Am fost capabili să efectuăm multe tururi deși condițiile de pe pistă nu au fost dintre cele mai bune. A fost și foarte cald, a bătut un vânt foarte puternic, iar pneurile au avut mult de suferit. Tocmai din acest considerent, nu este ușor să faci multe tururi la rând.” a declarat Verstappen imediat după încheierea sesiunii de astăzi.

“Sunt foarte mulțumit cu progresul făcut astăzi. Mașina a mers foarte bine și mă bucur că am început testul într-o notă pozitivă. Să pilotezi pe o asemenea căldură face totul mai dificil, dar datorită prafului adunat pe pistă, a fost nevoie să-mi schimb vizorul căștii.” a continuat pilotul olandez.

Totuși, deși a fost cel mai rapid în sesiunea de astăzi, Verstappen rămâne circumspect asupra șanselor de a se bate cu cei de la Mercedes pentru titlul mondial. “Întotdeauna speri la o zi ca asta, iar dacă totul merge bine, ești foarte fericit. În materie de viteză, trebuie să așteptăm până la prima sesiune de calificări a noului sezon. Abia apoi ne vom putea face o impresie asupra vitezei reale a celorlaltor monoposturi.” a concluzionat tânărul pilot olandez.

Max Verstappen va face o pauză mâine, urmând să-i lase locul lui Sergio Perez. Olandezul va reapărea pe pistă duminică, cu ocazia ultimei zile de teste din Bahrain.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: Racing News 365
Photocredit: Red Bull Content Pool
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES