More

  Latest Posts

  Max Verstappen și-a exprimat încântarea față de rezultatul obținut astăzi

  După ce a adjudecat prima poziție în testul de astăzi din Bahrain, Max Verstappen și-a exprimat încântarea față de rezultatul obținut în prima sesiune de teste din 2021. Olandezul este încrezător că poate să se bată de la egal la egal cu piloții Mercedes.

  Pilotul olandez a semnat referința în prima zi de teste din Bahrain. Cu un excelent 1:31.146, Verstappen a fost cu peste două zecimi mai rapid decât cel mai apropiat rival și a impresionat prin cele 139 tururi parcurse astăzi, cele mai multe dintre toți piloții participanți la testul de azi.

  “A fost o zi foarte pozitivă. Am fost capabili să efectuăm multe tururi deși condițiile de pe pistă nu au fost dintre cele mai bune. A fost și foarte cald, a bătut un vânt foarte puternic, iar pneurile au avut mult de suferit. Tocmai din acest considerent, nu este ușor să faci multe tururi la rând.” a declarat Verstappen imediat după încheierea sesiunii de astăzi.

  “Sunt foarte mulțumit cu progresul făcut astăzi. Mașina a mers foarte bine și mă bucur că am început testul într-o notă pozitivă. Să pilotezi pe o asemenea căldură face totul mai dificil, dar datorită prafului adunat pe pistă, a fost nevoie să-mi schimb vizorul căștii.” a continuat pilotul olandez.

  Totuși, deși a fost cel mai rapid în sesiunea de astăzi, Verstappen rămâne circumspect asupra șanselor de a se bate cu cei de la Mercedes pentru titlul mondial. “Întotdeauna speri la o zi ca asta, iar dacă totul merge bine, ești foarte fericit. În materie de viteză, trebuie să așteptăm până la prima sesiune de calificări a noului sezon. Abia apoi ne vom putea face o impresie asupra vitezei reale a celorlaltor monoposturi.” a concluzionat tânărul pilot olandez.

  Max Verstappen va face o pauză mâine, urmând să-i lase locul lui Sergio Perez. Olandezul va reapărea pe pistă duminică, cu ocazia ultimei zile de teste din Bahrain.

  Sursa: Racing News 365

  Photocredit: Red Bull Content Pool


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss