More

  Latest Posts

  Max Verstappen semnează o prelungire substanțială a contractului.

  Max Verstappen va rămâne la Red Bull Racing pentru mulți ani de acum încolo. Ambele părți au convenit asupra unui nou contract pe termen lung. Este o mega afacere. Nu doar în istoria sportului olandez, ci și pentru standardele Formulei 1.

  Noul contract îl va plasa pe olandez în aceeași categorie de salarii cu rivalul Lewis Hamilton înaintea noului sezon.

  Din surse am aflat că marți, 1 martie, Max Verstappen s-a îndreptat spre fabrica Red Bull din Milton Keynes pentru a pune la punct ultimele detalii în ceea ce privește prelungirea noului său contract. În urma acestei noi înțelegeri, campionul mondial va rămâne alături de compania de băuturi energizante mult timp în viitor, sugerând că contractul îl va duce după ce va împlini 30 de ani.

  Verstappen

  De asemenea, va câștiga și o sumă frumușică pe parcurs, înțelegerea fiind evaluată la 40 de milioane de lire sterline pe an plus bonusuri. Se pare că pachetul de bonusuri rămâne neschimbat, ceea ce înseamnă că va primi 1 milion pentru fiecare victorie în cursă și 10 milioane în cazul în care va câștiga titlul de campion mondial.

  Aceasta este o sumă uriașă de bani pe care a văzut-o în F1 doar rivalul său numărul 1, pe care l-a învins la limită anul trecut în ultimul tur al ultimei curse a sezonului.

  În timp ce suma este foarte substanțială, nu și faptul că rămâne la Red Bull Racing pentru o perioadă atât de lungă de timp. Atât el, cât și echipa, la sfârșitul sezonului trecut, s-au lăudat reciproc, iar în timpul turului de acomodare de la Abu Dhabi, Max a spus că vrea să rămână la echipă “pentru totdeauna”. Se pare că nu au fost doar vorbe.

  Verstappen

  Olandezul în vârstă de 24 de ani conduce pentru echipa de top din mai 2016, când a fost promovat de la echipa soră Toro Rosso (acum AlphaTauri). În sezonul trecut, Max Verstappen a cucerit titlul la Abu Dhabi, după o luptă controversată cu Lewis Hamilton.

  Red Bull nu a dorit să comenteze știrea atunci când a fost întrebată și se așteaptă să anunțe prelungirea contractului în cursul acestei săptămâni. Managerul lui Verstappen, Raymond Vermeulen, de asemenea, nu a fost disponibil pentru comentarii la adresa sa de vacanță. Același lucru este valabil și pentru pilot și tatăl său, Jos.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: GP24 Media

  Photocredit: Formula 1 Fans Romania


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss