More

  Latest Posts

  Max Verstappen se confruntă cu Esteban Ocon după Grand Prix-ul Brazilian -Video-

  Max Verstappen a rămas furios după ce Esteban Ocon și-a deteriorat speranțele de a câștiga victoria la Grand Prix-ul brazilian.

  Verstappen conducea în fața lui Lewis Hamilton la Interlagos, când a încercat să depășească Esteban Ocon și să-l pună pe un deficit de o singură etapă. Dar Ocon nu a vrut să fie depășit de pilotul Red Bull și a încercat să-și țină piciorul. Max Verstappen era deja inaintea lui Esteban Ocon, care apoi sa lovit cu el lăsând Max Verstappen cu podea deteriorată.

  Și Verstappen și-a lăsat mânia într-un mesaj furios, asupra radio de echipei Red Bull.
  -Ce idiot francez, spuse Verstappen. -Ce naiba de idiot. Red Bull au fost auzite spunând Verstappen să se calmeze după ce sa întors pe pistă. -Sper că nu-l găsesc acum în padoc, pentru că tipul ăsta are o problemă, spuse Verstappen.

  Jolyon Palmer de Echipa BBC Sport  a acordat vina pentru incident exclusiv pe Ocon. “Ce sa întâmplat? Ne-am uitat la [Kimi] Raikkonen trecând pe Valterri Bottas”, a spus Palmer. “A fost Esteban Ocon. Ce făcea Ocon? “Ocon se afla pe locul 16. Pentru pozitia de cursa, este o miscare proasta. “Când ești un tur în spate, este un scandal. Acesta este cel mai rău pic de conducere pe care l-am văzut.”

  Ocon a primit o pedeapsă de 10 secunde, considerată a fi provocat coliziunea. Deși va fi puțin de confort pentru Verstappen.

  Max Verstappen a intrat în Marele Premiu al Braziliei cu mult optimism, deoarece Verstappen a câștigat ultima dată când calendarul F1 la dus în Mexico City.

  Videocredit: Canal+ Sport


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss