GP24 Media

LATEST POSTS

Max Verstappen se confruntă cu Esteban Ocon după Grand Prix-ul Brazilian -Video-

Vizualizări: 21721

Max Verstappen a rămas furios după ce Esteban Ocon și-a deteriorat speranțele de a câștiga victoria la Grand Prix-ul brazilian.

Verstappen conducea în fața lui Lewis Hamilton la Interlagos, când a încercat să depășească Esteban Ocon și să-l pună pe un deficit de o singură etapă. Dar Ocon nu a vrut să fie depășit de pilotul Red Bull și a încercat să-și țină piciorul. Max Verstappen era deja inaintea lui Esteban Ocon, care apoi sa lovit cu el lăsând Max Verstappen cu podea deteriorată.

YouTube video

Și Verstappen și-a lăsat mânia într-un mesaj furios, asupra radio de echipei Red Bull.
-Ce idiot francez, spuse Verstappen. -Ce naiba de idiot. Red Bull au fost auzite spunând Verstappen să se calmeze după ce sa întors pe pistă. -Sper că nu-l găsesc acum în padoc, pentru că tipul ăsta are o problemă, spuse Verstappen.

Jolyon Palmer de Echipa BBC Sport  a acordat vina pentru incident exclusiv pe Ocon. “Ce sa întâmplat? Ne-am uitat la [Kimi] Raikkonen trecând pe Valterri Bottas”, a spus Palmer. “A fost Esteban Ocon. Ce făcea Ocon? “Ocon se afla pe locul 16. Pentru pozitia de cursa, este o miscare proasta. “Când ești un tur în spate, este un scandal. Acesta este cel mai rău pic de conducere pe care l-am văzut.”

Ocon a primit o pedeapsă de 10 secunde, considerată a fi provocat coliziunea. Deși va fi puțin de confort pentru Verstappen.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Max Verstappen a intrat în Marele Premiu al Braziliei cu mult optimism, deoarece Verstappen a câștigat ultima dată când calendarul F1 la dus în Mexico City.

Videocredit: Canal+ Sport

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES