More

  Latest Posts

  Max Verstappen: “Să sperăm ca taifunul să rămână departe și să avem un weekend pe care să-l amintim”.

  Max Verstappen speră să obțină un rezultat bun pentru Aston Martin Red Bull Racing în acest weekend la Suzuka International Racing Course, locul unde a participat pentru prima oară la o sesiune oficială de Formula 1 din 2014, apoi pentru Scuderia Toro Rosso.

  Ultimul sezon a văzut pe omul olandez să ajungă al doilea în Marele Premiu al Japoniei, iar olandezul urmărește un alt rezultat bun în 2018, sectorul de deschidere al circuitului, care ar putea juca la punctele forte ale mașinii RB14 al echipei Red Bull. “Am avut succes în Japonia în trecut, așa că mă aștept cu nerăbdare să mă întorc și, sperăm, să obțin un rezultat bun pentru Echipă”, a spus Verstappen. “Niciodată nu știi cât de competitivă vei fi până când vei ieși pe pistă, dar mașina noastră a fost întotdeauna foarte bună în primul sector și cu o bună strategie am putea avea o șansă decentă în acest weekend.

  “Curba mea preferată este eseurile rapide, dar este, de asemenea, cea mai dificilă secțiune a circuitului și trebuie să vă concentrați cu adevărat asupra mașinii și să obțineți setarea corectă a masinii”.

  Verstappen admite că Suzuka se numără printre circuitele preferate ale calendarului și speră că taifunul care se așteaptă să lovească Japonia în acest weekend rămâne departe, astfel încât Formula 1 să poată face un spectacol și să arate exact ceea ce poate face.

  “Îmi place de asemenea că poporul japonez este atât de pasionat de Formula 1, deoarece are o istorie atât de mare acolo”, a spus Verstappen. “Circuitul Suzuka este unul dintre circuitele preferate ale sezonului și este întotdeauna o experiență fantastică pentru a vedea fanii.

  “Să sperăm ca taifunul să rămână departe și să avem un weekend pe care să-l amintim”.

  Photocredit: Charles Coates/Getty Images


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss