GP24 Media

LATEST POSTS

Max Verstappen: “Să sperăm ca taifunul să rămână departe și să avem un weekend pe care să-l amintim”.

Vizualizări: 19772

Max Verstappen speră să obțină un rezultat bun pentru Aston Martin Red Bull Racing în acest weekend la Suzuka International Racing Course, locul unde a participat pentru prima oară la o sesiune oficială de Formula 1 din 2014, apoi pentru Scuderia Toro Rosso.

Ultimul sezon a văzut pe omul olandez să ajungă al doilea în Marele Premiu al Japoniei, iar olandezul urmărește un alt rezultat bun în 2018, sectorul de deschidere al circuitului, care ar putea juca la punctele forte ale mașinii RB14 al echipei Red Bull. “Am avut succes în Japonia în trecut, așa că mă aștept cu nerăbdare să mă întorc și, sperăm, să obțin un rezultat bun pentru Echipă”, a spus Verstappen. “Niciodată nu știi cât de competitivă vei fi până când vei ieși pe pistă, dar mașina noastră a fost întotdeauna foarte bună în primul sector și cu o bună strategie am putea avea o șansă decentă în acest weekend.

“Curba mea preferată este eseurile rapide, dar este, de asemenea, cea mai dificilă secțiune a circuitului și trebuie să vă concentrați cu adevărat asupra mașinii și să obțineți setarea corectă a masinii”.

Verstappen admite că Suzuka se numără printre circuitele preferate ale calendarului și speră că taifunul care se așteaptă să lovească Japonia în acest weekend rămâne departe, astfel încât Formula 1 să poată face un spectacol și să arate exact ceea ce poate face.

“Îmi place de asemenea că poporul japonez este atât de pasionat de Formula 1, deoarece are o istorie atât de mare acolo”, a spus Verstappen. “Circuitul Suzuka este unul dintre circuitele preferate ale sezonului și este întotdeauna o experiență fantastică pentru a vedea fanii.

“Să sperăm ca taifunul să rămână departe și să avem un weekend pe care să-l amintim”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Photocredit: Charles Coates/Getty Images

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES