Latest Posts

Max Verstappen prefera să fie penalizat decât să cedeze poziția lui Lewis Hamilton

Vizualizări: 10653

Duelul dintre Lewis Hamilton și Max Verstappen a fost capul de afiș al cursei din Bahrain. După ce a fost foarte aproape de a-l învinge pe Hamilton, Verstappen a discutat cu presa olandeză despre finalul incandescent al întrecerii.

Vizibil nemulțumit de decizia oficialilor de cursă, Max Verstappen nu și-a ascuns părerile față de momentul în care a trebuit să cedeze poziția fruntașă în fața lui Lewis Hamilton. Cu doar trei tururi rămase înainte de final, pilotul olandez l-a depășit pe rivalul său de la Mercedes, dar a fost nevoit să cedeze prima poziție după ce a depășit limitele pistei.

Imediat, echipa sa, prin vocea lui Christian Horner, l-a rugat să cedeze poziția fruntașă. De aici încolo, Hamilton a fost o cursă defensivă magnifică și a reușit să-și păstreze prima poziție și să-și adjudece cea de-a 96-a victorie din carieră.

“Preferam să terminăm primul pe pistă și să fiu ulterior penalizat și să fiu clasat al doilea. Așa văd lucrurile, sigur, nu trebuie să fie cineva de acord cu mine.” a declarat un Max Verstappen vizibil nemulțumit de decizia oficialilor de cursă pentru Ziggo Sport.

Totodată, Max Verstappen a susținut în cadrul aceluiași interviu faptul că a avut probleme de management al pneurilor. “Ceva ciudat se întâmpla tot timpul. De fiecare dată când acceleram, unul dintre pneuri avea mereu mai puțină aderență.” a concluzionat pilotul echipei Red Bull Racing.

Având în vedere că Marele Premiu al Bahrainului a fost prima etapă din 2021, clasamentul general coincide coincide cu clasamentul cursei din această seară. Prin urmare, Max Verstappen ocupă locul al doilea, cu 18 puncte.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Următoarea întâlnire cu Max Verstappen va avea loc în weekendul 16-18 aprilie, cu prilejul grand prix-ului organizat la Imola.

Sursa: Ziggo Sport
Photocredit: Red Bull Pool Content
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Ziggo Sport

Latest Posts

Don't Miss