GP24 Media

LATEST POSTS

Max Verstappen îl laudă pe strategul Hannah Schmitz, „nespus de calmă”,

Vizualizări: 16729

Max Verstappen a lăudat eforturile depuse de Hannah Schmitz, strategul echipei Red Bull Racing de Formula 1, pentru rolul pe care l-a avut în victoria sa în Marele Premiu al Ungariei, spunând că aceasta a rămas „nespus de calmă”.

Max Verstappen a pornit de pe locul 10 pe grila de start și a câștigat duminică la Hungaroring, extinzându-și avansul în fruntea campionatului piloților la 80 de puncte înainte de pauza de vară. Max Verstappen a fost ajutat de o strategie superioară care i-a permis să evite utilizarea pneului de compoziție dură după ce a avut probleme de aderență în timpul tururilor de recunoaștere până la grilă, ceea ce a determinat o schimbare de plan pentru cursă.

În schimb, Scuderia Ferrari și-a văzut cursa destrămată după ce l-a echipat pe liderul cursei, Charles Leclerc, cu pneuri hard, ceea ce a declanșat o scădere a ritmului care l-a dus în cele din urmă la clasarea pe locul șase. Întrebat de presa despre importanța de a se baza pe zidul boxelor pentru a face sau nu apeluri de strategie, Max Verstappen a spus că este „incredibil de important dacă vrei să lupți pentru un campionat” și a citat rolul lui Schmitz, care este inginerul principal de strategie al Red Bull Racing. „Nu îți poți permite multe greșeli”, a declarat Max Verstappen după cursă.

Verstappen

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

„Este, desigur, foarte greu să fii mereu de partea bună, să spunem așa. Dar cred că avem o mulțime de băieți și fete bune în echipă. Astăzi, cred că Hannah, strategul nostru, a fost nebunește de calmă. Da, este foarte bună”. Scuderia Ferrari a afirmat după cursă că nu avea nicio șansă de a câștiga în Ungaria, având în vedere dificultățile sale în condiții de frig, după ce l-a văzut și pe Carlos Sainz ieșind din cursa pentru podium, deși a evitat pneurile de compoziție dură.

Max Verstappen nu a fost sigur că Red Bull Racing a avut un avantaj de ritm față de Scuderia Ferrari, spunând că „alegerea pneurilor potrivite la momentul potrivit” a fost cea care a dus la victoria sa în cursă. Știm că mașina noastră este, în general, este rapidă, dar cred că, pe parcursul cursei, Scuderia Ferrari a fost, de asemenea, foarte rapidă, doar că au luat o decizie greșită cu pneul tare”, a declarat Max Verstappen.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Sunt încă multe lucruri pe care le putem analiza, ce putem face mai bine. Cred că cursa în sine a fost, desigur, foarte bună. Adică să pleci de pe locul 10 și să câștigi cursa pe un circuit ca acesta este, desigur, foarte, foarte bun. Dar sunt multe lucruri pe care le vom analiza. Întotdeauna există câteva zone în care am fi putut să ne descurcăm mai bine. Dar, în general, bineînțeles, sunt foarte mulțumit de ziua de astăzi”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES