More

  Latest Posts

  Max Verstappen explică cum și-a blocat mâna în cockpit în timpul calificărilor

  Max Vertsappen a explicat cum și-a blocat mâna între volan și genunchiul său, în timpul calificărilor din Abu Dhabi, reușind să distrugă un posibil tur bun, în Q1. Olandezul a obținut primul pole din 2020, după un ultim tur fantastic, pe Yas Marina, când i-a întrecut pe Bottas și Hamilton.

  Pilotul Red Bull a avut parte de un moment de panică, în Q1, când a ieșit larg în virajul 6 și a trebuit să țină monopostul cu o singura mână, după ce brațul stâng, i-a rămas imobilizat în cockpit. Și-a informat echpa imediat după această eroare și a reușit să ajungă în siguranță în cea de-a doua sesiune, după un început de calificări „dificil”.

  „Cred că a fost vorba de puțin ghinion”, a explicat Verstappen. „Am rămas blocat, cred că între volan și propriul genunchi. Nu mi s-a mai întâmplat așa ceva până acum. Chiar mă îndreptam către parapet. A fost un scurt moment de panică.”

  „Pe tot parcursul anului ne-am apropiat puțin câte puțin de Mercedes. Deci este foarte important pentru noi să ne aflăm aici, după un sezon pe care ei l-au dominat. Am avut multe etape, inttr-un timp foarte scurt. Cred că toți abia așteaptă o pauză, dar acest pole, motivează întreaga echipă pentru lupta de mâine.”

  „Se pare că viteza noastră de vârf, în acest weekend nu este rea. Deci va fi interesant mâine. Este frumos mereu. Sigur că Valtteri și Lewis se vor ține pe aproape, deci sper că vom avea o luptă bună”, a conchis Verstappen.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss