Latest Posts

Max Verstappen explică cum și-a blocat mâna în cockpit în timpul calificărilor

Vizualizări: 10523

Max Vertsappen a explicat cum și-a blocat mâna între volan și genunchiul său, în timpul calificărilor din Abu Dhabi, reușind să distrugă un posibil tur bun, în Q1. Olandezul a obținut primul pole din 2020, după un ultim tur fantastic, pe Yas Marina, când i-a întrecut pe Bottas și Hamilton.

Pilotul Red Bull a avut parte de un moment de panică, în Q1, când a ieșit larg în virajul 6 și a trebuit să țină monopostul cu o singura mână, după ce brațul stâng, i-a rămas imobilizat în cockpit. Și-a informat echpa imediat după această eroare și a reușit să ajungă în siguranță în cea de-a doua sesiune, după un început de calificări „dificil”.

„Cred că a fost vorba de puțin ghinion”, a explicat Verstappen. „Am rămas blocat, cred că între volan și propriul genunchi. Nu mi s-a mai întâmplat așa ceva până acum. Chiar mă îndreptam către parapet. A fost un scurt moment de panică.”

„Pe tot parcursul anului ne-am apropiat puțin câte puțin de Mercedes. Deci este foarte important pentru noi să ne aflăm aici, după un sezon pe care ei l-au dominat. Am avut multe etape, inttr-un timp foarte scurt. Cred că toți abia așteaptă o pauză, dar acest pole, motivează întreaga echipă pentru lupta de mâine.”

„Se pare că viteza noastră de vârf, în acest weekend nu este rea. Deci va fi interesant mâine. Este frumos mereu. Sigur că Valtteri și Lewis se vor ține pe aproape, deci sper că vom avea o luptă bună”, a conchis Verstappen.

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1 World Championship

Latest Posts

Don't Miss