More

  Latest Posts

  Max Verstappen descrie noile mașini F1.

  Max Verstappen și-a făcut o primă impresie despre mașinile de F1 din 2022, după ce a parcurs aproape trei distanțe de Grand Prix în două zile de teste la Barcelona. Olandezul a declarat că, deși mașina sa Red Bull RB18 se simte “un pic mai rigidă” în comparație cu cea de anul trecut, echilibrul general este bun.

  Vorbind cu presa după încheierea testului de la Barcelona, actualul campion mondial de Formula 1 a declarat: „Sunt cu siguranță mai rigide decât înainte, dar nu-mi pasă. Doar să ne punem la punct, să înțelegem cum să conducem mașina. Bineînțeles că este un pic diferit față de anii precedenți. Dar, în general, a fost foarte pozitiv și plăcut. Nu am mai condus o mașină de F1 de ceva timp, așa că a fost plăcut să o fac din nou”.

  Max Verstappen

  În ciuda parcursului lor puternic, Max Verstappen spune că este dificil de spus unde se situează echipa sa față de restul grilei. El se așteaptă ca majoritatea celorlalte mașini să arate “complet diferit” atunci când vor ajunge în Bahrain pentru cel de-al doilea test, peste câteva săptămâni.

  Max Verstappen a declarat: „Nu mă uit încă la timpii pe tur, voi face asta doar în timpul Q3 în Bahrain. Rămâne dificil să estimezi cu exactitate unde te afli, deși este pozitiv faptul că mașina s-a comportat fără probleme și că sunt mulțumit de echilibru”.

  Între timp, olandezul s-a numărat printre puținii piloți care au testat capacitatea noilor mașini de a-i urmări îndeaproape pe ceilalți. În ziua 3, a petrecut câteva tururi urmărind mai multe mașini și spune că noile mașini au fost ceva mai bune în comparație cu cele de anul trecut.

  Max Verstappen

  Christian Horner speră ca lupta dintre Max Verstappen și Lewis Hamilton să se reia în 2022.

  Christian Horner, directorul echipei Red Bull Racing, speră ca Max Verstappen și Lewis Hamilton să reia și în acest sezon lupta epică pentru titlu de anul trecut. Horner se așteaptă ca Red Bull Racing și Mercedes AMG F1 să concureze din nou pentru campionat în sezonul următor, dar nu exclude o concurență mai acerbă din partea Ferrari F1 și McLaren F1.

  În fața presei, după încheierea testului de pre-sezon de la Barcelona, britanicul a declarat: „Este ceea ce toată lumea vrea să vadă; vrei să vezi cei mai buni piloți din lume luptându-se roată la roată. Cred că Ferrari F1 ar putea fi acolo, McLaren F1 (arată) puternic, așa că s-ar putea să mai aveți câțiva candidați. Și nu uitați de George Russell. Adică, și el va fi o componentă cheie în acest campionat”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: GP24 Media

  Photocredit: Formula 1 Fans Romania


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss