GP24 Media

LATEST POSTS

Max Verstappen considerat pe nedrept nerespectuos.

Verstappen
Vizualizări: 11507

Max Verstappen este unul dintre cei mai cu picioarele pe pământ oameni din padocul F1”, Fostul angajat al Red Bull Racing vorbește despre criticile nedrepte la adresa olandezului, în principal din partea unor persoane care au o prejudecată puternică față de Lewis Hamilton.

Max Verstappen, campionul mondial de Formula1 din 2021, a fost acuzat de-a lungul anilor că este un băiat răsfățat, iar recent un fan al lui Lewis Hamilton a scos în evidență un comentariu prin care se pare că olandezul nu prea are respect pentru nimeni în afară de el însuși.

Un fan al lui Lewis Hamilton, pe nume Kaley, prin intermediul unui TWEET, a evidențiat recent un comentariu anterior al lui Max Verstappen despre Lewis Hamilton și Mercedes. „Dacă cineva se descurcă bine, atunci este: „oh nu, cu siguranță nu suntem favoriți”. O săptămână mai târziu, când lucrurile merg bine, atunci este: „oh, nu, am întors-o într-o săptămână. Nu este normală, muncă incredibilă. Mulțumesc tuturor oamenilor din fabrică!”.

Verstappen

Comentariul făcut de Max Verstappen la adresa lui Lewis Hamilton și a celor de la Mercedes AMG F1 nu le-a picat bine fanilor lui Lewis Hamilton, iar cei mai mulți dintre ei l-au catalogat pe tânărul olandez drept o persoană care este foarte arogant și nu îi respectă pe cei care nu merită decât respect.

Încă de la sosirea lui Max Verstappen în Formula 1, acesta a spus multe lucruri controversate și este văzut de multă lume ca un tip care spune ce gândește fără să se preocupe prea mult de consecințe.

Verstappen

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Aceasta este o trăsătură care nu este pe placul multora și sunt de părere că Max Verstappen ar trebui să se străduiască să o atenueze puțin. Persoana care a postat recent comentariul este de părere că trebuie să fie o experiență oribilă să lucrezi cu Max Verstappen zi de zi.

Un fost angajat al echipei Red Bull Racing iese la înaintare pentru a clarifica situația lui Max Verstappen.
Max Verstappen a fost considerat de fanii lui Lewis Hamilton drept o persoană nesăbuită, iar de la controversatul Mare Premiu de la Abu Dhabi din sezonul trecut, glumele dintre fanii lui Max Verstappen și cei ai lui Lewis au devenit urâte, iar acum fanii pur și simplu nu lasă nimic să treacă fără să ajungă în atenția oamenilor.

Cu toate acestea, unul dintre foștii angajați ai echipei Red Bull Racing a ieșit la rampă și a precizat că Max Verstappen este unul dintre cei mai drăguți oameni pe care îi poate întâlni cineva. În timp ce îi răspundea fanului lui Lewis Hamilton, fostul angajat a scris: “Am lucrat la echipa Red Bull Racing pentru 6 ani, Max Verstappen a fost unul dintre cei mai drăguți și cel mai mult cu picioarele pe pământ oameni pe care îi poți întâlni. Era la fel de interesat de ziua ta și de familia ta cum ai fi fost și tu de a lui”.

Verstappen

Dacă ne luăm după ceea ce a spus fostul angajat al echipei Red Bull Racing despre Max Verstappen, este corect să spunem că Max este o persoană amabilă, căreia îi pasă de oamenii cu care lucrează, dar problema este că rivalitatea pe care Lewis Hamilton și Max Verstappen o împărtășesc pe circuit a făcut ca cele două grupuri de fani să facă aproape orice pentru a-l doborî pe celălalt.

Mai mult, acest lucru va continua și mai departe pe măsură ce sezonul 2022 al F1 ar progresa, având în vedere lupta strânsă pe care cei doi au împărțit-o în sezonul trecut, fanii vor face tot posibilul să afecteze psihicul pilotului advers. Credeți că glumele fanilor din zilele noastre merg prea departe?

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Twitter
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES