Latest Posts

Max Verstappen consideră că Red Bull Racing va avea un debut puternic de sezon

Vizualizări: 10452

Red Bull Racing a fost până acum cea mai rapid mașină din testele din Bahrain, iar Max Verstappen a semnat referința absolută a testelor în ziua de vineri. De altfel, în urma rezultatului excelent obținut în prima zi, olandezul și-a exprimat încântarea față de performanțele noului monopost.

“Până acum, totul a mers ca uns, iar monopostul este așa cum am așteptat să fie. Am făcut multe tururi, mai multe ca în anii anteriori, iar acest lucru este esențial pentru înțelegerea noului monopost. Am fost capabili să începem dezvoltarea monopostului foarte devreme, iar acest lucru este pozitiv. E însă prea devreme să tragem concluzii.” a declarat Verstappen pentru Speedweek.

“Am avut multe îmbunătățiri semnificative la noul monopost, iar acest lucru se simte datorită noii aerodinamice și a construcției diferite a pneurilor. Stabilitatea monopostului mă mulțumește cel mai mult. Până acum, nu avem surprize neplăcute. Cred că vom începe foarte puternic noul sezon.” a concluzionat pilotul olandez.

După ce ieri i-a lăsat locul lui Sergio Perez, Max Verstappen va reveni astăzi pentru ultima sesiune de teste înaintea debutului noului sezon competițional ce este programat pentru 28 martie în Bahrain.

Max Verstappen are de-a lungul carierei zece victorii în Formula 1 și două clasări consecutive pe locul al treilea în clasamentul general al piloților, în 2019 și 2020.

Sursa: Speedweek
Photocredit: GP Fans
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Speedweek

Latest Posts

Don't Miss