More

  Latest Posts

  Max Verstappen consideră că Red Bull Racing va avea un debut puternic de sezon

  Red Bull Racing a fost până acum cea mai rapid mașină din testele din Bahrain, iar Max Verstappen a semnat referința absolută a testelor în ziua de vineri. De altfel, în urma rezultatului excelent obținut în prima zi, olandezul și-a exprimat încântarea față de performanțele noului monopost.

  “Până acum, totul a mers ca uns, iar monopostul este așa cum am așteptat să fie. Am făcut multe tururi, mai multe ca în anii anteriori, iar acest lucru este esențial pentru înțelegerea noului monopost. Am fost capabili să începem dezvoltarea monopostului foarte devreme, iar acest lucru este pozitiv. E însă prea devreme să tragem concluzii.” a declarat Verstappen pentru Speedweek.

  “Am avut multe îmbunătățiri semnificative la noul monopost, iar acest lucru se simte datorită noii aerodinamice și a construcției diferite a pneurilor. Stabilitatea monopostului mă mulțumește cel mai mult. Până acum, nu avem surprize neplăcute. Cred că vom începe foarte puternic noul sezon.” a concluzionat pilotul olandez.

  După ce ieri i-a lăsat locul lui Sergio Perez, Max Verstappen va reveni astăzi pentru ultima sesiune de teste înaintea debutului noului sezon competițional ce este programat pentru 28 martie în Bahrain.

  Max Verstappen are de-a lungul carierei zece victorii în Formula 1 și două clasări consecutive pe locul al treilea în clasamentul general al piloților, în 2019 și 2020.

  Sursa: Speedweek

  Photocredit: GP Fans


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss