Latest Posts

Max Verstappen câștigă cursa virtuală de la Bathurst

Vizualizări: 16893

 

Aflat în plină pregătire pentru noul sezon de Formula 1, Max Verstappen și-a trecut în palmaresul său o nouă victorie. Olandezul, pilot al echipei Red Bull Racing, s-a impus în cursa virtuală de 12 ore de la Bathurst, organizată de iRacing.

Pentru întrecerea de sim racing, Verstappen a concurat pentru Team Redline, alături de sim racerul profesionist, Enzo Bonito. Cei doi au câștigat cursa de o manieră categorică, fiind cu minim un tur mai rapizi decât ceilalți participanți.

În prima parte a concursului virtual, tandemul format din Verstappen și Bonito a avut concurență serioasă din partea a doi sim raceri ai echipei Williams eSports. Din nefericire pentru spectacolul de pistă, ambii concurenți au abandonat, iar victoria a fost una mai mult decât facilă.

Prin intermediul acestui succes, Max Verstappen a răzbunat ratarea victoriei în cursa virtuală de anul trecut. Atunci, la fel ca acum, olandezul a condus în marea majoritate a cursei, dar a ratat victoria în cele din urmă.

Max Verstappen se pregătește acum de noul sezon de Formula 1, cel de-al șaptelea din cariera sa. Olandezul va concura și în 2021 pentru Red Bull Racing și va fi acompaniat în cadrul echipei austriece de noul recrut, Sergio Perez.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Noul sezon de Formula 1 va debuta peste fix o lună, pe 28 martie, în nocturna Marelui Premiu al Bahrainului.

Sursa: GP Blog
Photocredit: GP Blog
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP Blog

Latest Posts

Don't Miss