More

  Latest Posts

  Max Verstappen câștigă cursa virtuală de la Bathurst

   

  Aflat în plină pregătire pentru noul sezon de Formula 1, Max Verstappen și-a trecut în palmaresul său o nouă victorie. Olandezul, pilot al echipei Red Bull Racing, s-a impus în cursa virtuală de 12 ore de la Bathurst, organizată de iRacing.

  Pentru întrecerea de sim racing, Verstappen a concurat pentru Team Redline, alături de sim racerul profesionist, Enzo Bonito. Cei doi au câștigat cursa de o manieră categorică, fiind cu minim un tur mai rapizi decât ceilalți participanți.

  În prima parte a concursului virtual, tandemul format din Verstappen și Bonito a avut concurență serioasă din partea a doi sim raceri ai echipei Williams eSports. Din nefericire pentru spectacolul de pistă, ambii concurenți au abandonat, iar victoria a fost una mai mult decât facilă.

  Prin intermediul acestui succes, Max Verstappen a răzbunat ratarea victoriei în cursa virtuală de anul trecut. Atunci, la fel ca acum, olandezul a condus în marea majoritate a cursei, dar a ratat victoria în cele din urmă.

  Max Verstappen se pregătește acum de noul sezon de Formula 1, cel de-al șaptelea din cariera sa. Olandezul va concura și în 2021 pentru Red Bull Racing și va fi acompaniat în cadrul echipei austriece de noul recrut, Sergio Perez.

  Noul sezon de Formula 1 va debuta peste fix o lună, pe 28 martie, în nocturna Marelui Premiu al Bahrainului.

  Sursa: GP Blog

  Photocredit: GP Blog


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss