Latest Posts

Maverick Vinales, “zero motivație, zero așteptări” în ceea ce privește cursele din Asia-Pacific

Vizualizări: 11681

Campionul mondial de la Moto3 din urma cu 5 ani a declarat, după Marele Premiu al Aragonului, ca echipa sa mai mult a regresat decât progresat în ultimele săptămâni, în ciuda testelor private făcute de Yamaha atât la Misano, cât și în Aragon.

Total demoralizat, Vinales a spus ca GP-ul Aragonului a fost cea mai rea cursă a sa alături de Yamaha și ca nici măcar nu poate spune cu exactitate care este problema, deoarece motocicleta merge prost în toate ariile.

Cu Rossi pe locul 8 și Vinales pe 10 în ultimul GP, Yamaha a ajuns la 22 de GP-uri consecutive fără victorie, un record negativ pentru constructorul japonez.

Întrebat și despre obiectivele sale din următoarele curse, Maverick Vinales a declarat ca ar vrea sa se califice direct în Q2 și ca nu poate ajunge la un GP cu gândul de a câștiga, deoarece și-ar crea singur așteptări false

 

Foto – Yamaha Racing

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss