More

  Latest Posts

  Maverick Viñales va pierde Marele Premiu al Americii

  Spaniolul Viñales nu va concura la Austin în acest weekend, după tragica pierdere a verișoarei sale Dean Berta Viñales.

  Maverick Viñales din Aprilia Racing Team Gresini nu va fi pe grila de start pentru Marele Premiu Red Bull al Americii în acest weekend.

  A trecut mai puțin de o săptămână de la accidentul care a implicat-o pe Dean Berta Viñales, vărul mai mic al lui Viñales, care nu este suficient timp pentru a recâștiga seninătatea necesară pentru a concura.

  Viñales, cu sprijinul deplin și necondiționat al lui Aprilia Racing, a decis, prin urmare, să ia o pauză în călătoria sa de a cunoaște bicicleta și echipa de la Noale.

  Întreaga familie Aprilia Racing susține această decizie și este alături de Viñales și cei dragi. Vor fi alte momente și alte runde pentru a relua călătoria promițătoare începută împreună. O călătorie care trebuie să fie pe deplin respectuoasă față de persoanele implicate și sentimentele lor.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de MotoGP găsiţi AICI!

   

   

  Sursa: MotoGP
  Photocredit: MotoGP

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  MotoGP

  Latest Posts

  Don't Miss