Latest Posts

Maverick Viñales va pierde Marele Premiu al Americii

Vizualizări: 10954

Spaniolul Viñales nu va concura la Austin în acest weekend, după tragica pierdere a verișoarei sale Dean Berta Viñales.

Maverick Viñales din Aprilia Racing Team Gresini nu va fi pe grila de start pentru Marele Premiu Red Bull al Americii în acest weekend.

A trecut mai puțin de o săptămână de la accidentul care a implicat-o pe Dean Berta Viñales, vărul mai mic al lui Viñales, care nu este suficient timp pentru a recâștiga seninătatea necesară pentru a concura.

Maverick Viñales va pierde Marele Premiu al Americii

Viñales, cu sprijinul deplin și necondiționat al lui Aprilia Racing, a decis, prin urmare, să ia o pauză în călătoria sa de a cunoaște bicicleta și echipa de la Noale.

Întreaga familie Aprilia Racing susține această decizie și este alături de Viñales și cei dragi. Vor fi alte momente și alte runde pentru a relua călătoria promițătoare începută împreună. O călătorie care trebuie să fie pe deplin respectuoasă față de persoanele implicate și sentimentele lor.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de MotoGP găsiţi AICI!

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

 

 

Sursa: MotoGP
Photocredit: MotoGP
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

MotoGP

Latest Posts

Don't Miss